Sukob Cece i Dragane Mirković
Svet

6 маја, 2022 16:34

Upoznajte Arkanove sinove: Svi su lepotani, ali da ga glumi može samo jedan

Željko Ražnatović Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, političar, biznismen i suprug pevačice Cece Ražnatović preminuo je pre dvadeset i dve godine, ali je iza sebe ostavio nešto što je retkima pošlo za rukom.

Pored materijalnog bogatstva, koje se, kako upućeni kažu, meri milionima, Željko je iza sebe ostavio brojno potomstvo.

Pored Anastasije i Veljka, koji su dobro poznati javnosti, a koje je dobio u braku sa Cecom, Arkan ima još četiri ćerke i tri sina.

CECA RAZNATOVIC

Veljko Ražnatović/ Ata images

Arkanovi sinovi na meti najlepših žena

Najstarijeg sina Mihajla dobio je u braku sa Šveđankom. On je javnosti postao poznat po pojavljivanju u Cecinom spotu za pesmu „Nevaljala“. Jedno vreme je boravio u Srbiji, a za njim su tada ludovale mnoge poznate devojke. Međutim, on je svoje srce prepustio samo pevačici Karolini Gočevoj, ali njihova veza nije dugo potrajala.

Mihajlo Ražnatović

Mihajlo Ražnatović/Facebook

Ćerku Sofiju dobio je takođe iz vanbračne veze i takođe sa strankinjom. Ona je nedavno posetila očev grob, a kaže da će sudskimm putem potraživati i njegovu imovinu.

Ćerku Anđelu Željko je dobio iz braka sa glumicom Ljiljanom Mijatović. Ona je, kako je sama isticala, u odličnim odnosima sa Cecom. Završila je Bogoslovski fakultet i bavi se pisanjem poezije.

Pročitajte: Ovo je istina o Cecinoj i Arkanovoj ljubavi: Fotografije koje do sada niste videli govore više od reči

Nikola i Vojin Ražnatović/Instagram

Ćerke Milena i Maša, kao i sinovi Vojin i Nikola rođeni su u braku sa Natalijom Martinović, koja je, kako se pisalo, ostavila Željka kada joj je priznao da se zaljubio u Cecu.

Sva Željkova deca su lepa i veoma uspešna, a pažnju javnosti naročito privlače Arkanovi sinovi, koji su svi, kako mnogi tvrde očeve kopije.

Do skoro se govorilo o tome da će se o Arkanu snimati film, te da bi jedan od njegovih sinova mogao da ga glumi. Ako bi se birao jedan od sinova koji će glumiti Željka, izbor bi definitivno pao na Vojina, za koga većina tvrdi da je slika i prilika svog oca.

Pročitajte: Ovaj Arkanov savet Ceca nikad neće zaboraviti!

Vojin Ražnatović

Vojin Ražnatović/Instagram

Vojin inače nije u dobrim odnosima sa Cecom, čak je i javno tražio da se odrekne Željkovog prezimena, ali o Anastasiji i Veljku nikada ništa negativno nije govorio.

Ceca je, takođe, izjavila da od nje nikada niko neće čuti da nešto ružno govori o deci svog pokojnog supruga, ma šta oni radili i pričali protiv nje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN