Arkanovo pismo
Svet

January 27, 2023 22:09

By

Ceci neće biti svejedno: U javnost isplivalo Arkanovo ljubavno pismo i nikad viđene fotografije FOTO

Arkanovo pismo prepuno ljubavi dospelo u javnost

Svi koji su poznavali Željka Ražnatovića Arkana tvrde da je bio vrlo strog čovek. Međutim, kada su u pitanju žene i deca komandant srpske garde, pokazivao je svoju nežnu stranu.

U vreme kada se rodila njegova ćerka Anđela, 1980. godine, Arkan se nalazio u zatvoru u Mastrihtu, odakle je tadašnjoj devojci, glumici Ljiljani Mijatović slao pisma puna reči ljubavi. Ono u kojem opisuje sreću što je postao otac Anđela je nedavno javno objavila, uz fotografije iz perioda najranijeg detinjstva.

Pročitajte: Arkanova ćerka boluje od neizlečive bolesti, Ceca nemoćna – Uzdaju se samo u molitve, jer leka nema 

Youtube printscreen

Arkanovo pismo počinje rečima: „Mila moja Ljiljo i slatka tatina Anđela”, a zatim nastavlja još lepšim i nežnijim rečima:

– Srce moje, joj što sam srećan samo da znaš. Kada sam ti čuo glas toliko sam se usrećio, da pojma nemaš. Mila moja, kako si mi se porodila lepo i tako veliku devojčicu rodila. Samo da ste mi vas dve žive i zdrave, a ostalo nije važno. Ljubavi moja, glas sam ti čuo i rastopio se od miline. Takva sreća vredela je svih muka i nerviranja. Juče sam te zvao i nisam mogao nikako da te dobijem, pa sam izludeo. Ali, sada je sve u redu jer se radujem kao lud i trljam ruke od silne radosti.

Pročitajte: Arkanova ćerka Anđela stala na Cecinu stranu – Udružila se s pevačicom i okrenula protiv braće i sestara

Youtube printscreen

– Angela ili Anđela, meni je to lepo ime. Izgovorio sam ga sada jedno dvadeset puta, pa mi zvuči super. Anđela Ražnatović, Ljiljana Ražnatović i Željko Ražnatović. Eto, sada smo tročlana porodica, srce moje. Moramo da se uzmemo što pre. Kao prvo, da se prizna očinstvo i detetu da ime, a onda da pravimo svadbu. Crnogorska svadba ima da bude – pisao je Željko iz Holandije.

Pročitajte: Ceca nije želela da snimi pesmu posvećenu Arkanu – Otpevala je ova pevačica i sad je veliki hit VIDEO 

Youtube printscreen

– To što si pred porođaj dala lekarima ‘za kafu’, to si dobro uradila. Glavno je da su te lepo porodili, a to što su te sekli to je normalno, skoro svaku ženu seku. Glavata je porodica Ražnatović, nego šta! 53 cm i 3.800 grama, to se zove napredno dete, da nam je živo i zdravo. Biće to prava lepotica. U to sam siguran. Rekla si mi da si mi sve o porođaju objasnila u pismu, pa jedva čekam da ga dobijem.
Arkanovo pismo nastavlja se rečima u kojima Ražnatović pominje svoju majku.

Slavka te je posetila, sa ulice ste se dovikivale. Dobro je, i to me je obradovalo od nje. Tako i treba da se brine. Da ispravi ono što te je zapostavljala. Ti joj oprosti, dušo moja, i zaboravi.

Pročitajte: O ovome je ćutala godinama – Ceca otkrila veliku tajnu o Arkanu, domaća javnost u neverici 

Youtube printscreen

Arkanovo pismo otkrilo da je ćerku želeo da nazove Ljiljana, prenosi Hello!.

– Znaš zašto sam ti preko telefona rekao da devojčici damo ime Ljiljana. Zato što te volim i obožavam. Voleo bih da mogu da te vidim, da gledam kako dojiš našu ćerkicu. To mi je želja, vrlo skromna želja. Voleo bih da sam pored tebe, sa tobom i našom ćerkicom. To mi je velika želja, srce moje. Joj, volim te, toliko te volim, srce moje lepo. A i tu našu glavatu popišuljicu Anđelu. Nemoj da zaboraviš da slikaš što pre i da mi pošalješ slike odmah. Imaš kući polaroid, pa je to odmah gotova slika. Ja očekujem pismo od tebe, pa ako mi ne dođe sutra, onda će doći u utorak sigurno. Nadam se da je sutra taj dan, da će čika poštar da se smiluje. Volim te i ljubim srce moje lepo, našu Anđelu ljubim u tu glavicu veliku slatku. Voli vas i ljubi po bilion puta vaš Željko – kaže na kraju pisma zaljubljeni Arkan.

Youtube printscreen

IZVOR: HELLO!

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN