Frizura Cece Ražnatović
Svet

20 јула, 2022 20:00

O ovome je ćutala godinama: Ceca otkrila veliku tajnu o Arkanu, domaća javnost u neverici

Ceca i Arkan važili su za jedan od najlepših, ali i najskladnijih ljubavnih parova na našim prostorima. Svoju vezu započeli su pre 28 godina, a tragična sudbina umešala je prste i zauvek ih je rastavila.

Ceca i Arkan – velika istina isplivala u javnost

Nakon što su krenule spekulacije da ju je Arkan zatvarao u kuću i da joj je branio da peva, folk diva oglasila se za domaće medije i otkrila veliku istinu o braku sa Ražnatovićem. Naime, Ceca je priznala da je zapravo ona htela da prekine karijeru i posveti se mužu i deci, ali joj Arkan to nije dozvolio.

Pročitajte: Fotografije ne lažu – Evo kako se zaista Arkan ophodio prema Ceci, istina konačno izašla na videlo (foto)

ljubav cece ražnatović

Instagram

– Kada sam se udala za Željka, svi su pričali o meni: Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu. Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvek mi je govorio da ne smem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludela! Rekao je da sam rođena za scenu i da mi ne misli dobro svako ko bi me podržao u tome da ostavim karijeru. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života – ispričala je Ceca za Esspreso i dodala da joj je pokojni suprug još kada su počeli da se zabavljaju predvideo da će napuniti „Marakanu“:

Pročitajte: Nju je voleo pre Cece – Arkanova bivša spakovala kofere i pobegla iz Srbije, evo kako danas izgleda (foto)

ceca i arkan

Foto: Rajko Ristić

– Rekao mi je da je sledeći korak koncert na „Marakani“. Sve je unapred video, pozitivno je uticao na mene i izgradio me. Zahvalna sam mu na tome. To može samo neko ko me bezuslovno voli – zaključila je ona.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ