Video Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

April 19, 2024 14:30

By

Otac se hvata za glavu: Intimni snimci Cece Ražnatović s drugim čovekom izašli na videlo VIDEO

Video Cece Ražnatović s ovim glumcem suprug je zabranio

Pored vrhunskih glumaca kao što su Rade Šerbedžija i Neda Arnerić u kultnom filmu Nečista krv pojavila se i Ceca Ražnatović koja je ulogu Koštane odriglara kao sedamnaestogodišnja devojka. Pošto je bila maloletna, otac je mora da da saglasnost ali je i kasnije video Cece Ražnatović zabranio Željko.

Video Cece Ražnatović svet novine svet portal

Youtube Screenshot

Video Cece Ražnatović govori o tome kakva je lepotica bila

Istoimeni film snimljen je još 1991, a prvi put je prikazan šest godina kasnije, ali su tada, na zahtev Željka Ražnatovića, cenzurisane sve erotske scene Cece Ražnatović. Nekadašnji glavni urednik BK TV Milomir Marić za “Press” kaže da je serija od 13 epizoda prvi put biti prikazan bez ikakve cenzure i sa dosnimljenim scenama sa Žarkom Lauševićem.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

– Tačno je da Željku nisu odgovarale eksplicitne scene s Radetom Šerbedžijom – rekao je Milomir, objasnivši kako je izgledao video Cece Ražnatović.

@.balkan.music.official #cecaraznatovic #necistakrv #dimitijesinemitre #kostana #tiktoksrbija #excluziva #vranje #velickovic #film ♬ Originalton – ★ ᴮᵃˡᵏᵃⁿ ᴹᵘˢⁱᶜ ᴼᶠᶠⁱᶜⁱᵃˡ ★

– Neki delovi serije su dosnimljeni i u njoj će se, između ostalih, pojaviti Žarko Laušević, Ljuba Tadić, Rade Šerbedžija i Petar Božović. Laušević igra ikonopisca koji dolazi iz Hilandara i pravi minijaturne ikone koje se gledaju lupom. Zanimljivo je da je kasnije u privatnom životu, dok je bio u zatvoru, Laušević upravo pravio te minijaturne ikone – rekao je ranije Marić.

Video Cece Ražnatović svet novine svet portal

ATA images

– Može se reći da je serija potpuno otkriće, pre svega za ljude koji upoznaju mentalitet južnjaka, a učešće Svetlane Cece Ražnatović u glavnoj ulozi, svakako će doprineti da popularnost serije bude velika i primećena – preneo je tada S media portal, pozivajući se na izvor blizak produkciji TV Happy.

Marić je otkrio da je snimanje filma koštalo čak pet miliona dolara, ali on nikada nije prikazan u celosti jer je njen suprug iz filma izbacio Cecine ljubavne scene sa Radetom Šerbedžijom.

Video Cece Ražnatović svet novine svet portal

Screenshot

Video Cece Ražnatović otkriva kako je izgledala sa 17 godina

– Željko je inače Ceci kupovao haljine, i može se reći da je on bio njen lični stilista. Nije Ceca bila toliko razgolićena u filmu i nije njemu to toliko smetalo. On je bio ponosan na Cecin izgled ali i ljubomoran na scene sa Radetom – otkrio je tada Marić.

Željko Ražnatović žarko je želeo da Ceca upiše glumačku akademiju ali njen glumački talenat nije uspeo da se razvije.

Pročitajte Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom – Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO

Iako je Ceca i sada izuzetno lepa žena, Marić je i tada istakao i najavljivao da će svi gledaoci imati priliku da vide kako je Ceca izgledala sa 17 godina.

Video Cece Ražnatović svet novine svet portal

Screenshot

– Ceca u to vreme nije imala silikone ali je bila onako jedra, baš super. Bila je svima simpatična gde god se pojavila sa osmehom. 

Posle svih ovih godina reditelj Stojan Stojičić je izmontirao kompletan materijal i u seriju uvrstio delove koje je ranije morao da izbaci.

Pročitajte Emotivni oproštaj – Svetlo pozornice nikad više neće sijati tako jako

Nečista krv doživela je televizijsku premijeru početkom 2012. godine.

Pogledajte delić iz Nečiste krvi u kojoj Ceca glumi Koštanu.