Prva ljubav Cece Ražnatović
Svet

November 30, 2022 11:30

By

Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom: Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO

Prva ljubav Cece Ražnatović ipak nije bio suprug kome je rodila dvoje dece, već poznati fudbaler koji je tada važio za velikog zavodnika

Najveća balkanska zvezda neprestano je pod budnim okom javnosti i svi bi da zavire u njenu privatnost, međutim, kada je Cecin ljubavni život pre Željka Ražnatovića Arkana u pitanju, nema mnogo informacija.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Foto: Rajko Ristić

Prva ljubav Cece Ražnatović bio je poznati fudbaler

Reč je o bivšem igraču Crvene Zvezde Vladanu Lukiću sa kojim je balkanska diva uplovila u vezu davne 1989. godine kada je imala svega 16, dok on 18 godina. Spekulisalo se da par planira i veridbu, međutim bivši reprezentativac Jugoslavije nakon godinu dana otišao je na služenje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su prenosili da je Ceca upravo Vladanu posvetila pesmu “Pustite me da ga vidim”.

Pročitajte: Ovako je izgledala kao devojčica – Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Foto: Rajko Ristić

Pre nekoliko godine u jednom beogradskom restoranu bivši fudbaler upriličio je veselje povodom udaje svoje ćerke Sare koja je izrazila želju da joj na venčanju peva najveća balkanska zvezda, što se i dogodilo, te se tada Ceca osvrnula na emotivnu vezu sa Lukićem:

– Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – rekla je Ceca tada šaljivo dok je fudbaler u jednom inervjuu iz 2009. godine ovako govorio o odnosu sa pevačicom:

Pročitajte: Ceca pored sebe nikad nije imala lepšeg muškarca – Zajedno otputovali na odmor FOTO

– To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.

Interesantno činjenica jeste da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Francuskom Mecu sa kojima je imao prilično dobar ugovor, međutim nije mogao da podnese da u tako teško vreme za njegovu zemlju on igra fudbal, pa je raskinuo ugovor i vratio se u Srbiju. Nakon toga odigrao je godinu dana u Grčkoj i sa 30 godina završio karijeru. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali i kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Ceca i Vladan Lukoić su posle njihove romanse krenuli svojim putem u nadi da će njihova veza ostati tamo gde joj je i mesto – u prošlosti. Ipak, radoznali novinari često su pominjali njihovu ljubav u intervjuima i emisijima pa njihova romansa nikad nije u potpunosti zaboravljena. Zbog toga su Veljko i Tasa kada su malo poodrasli saznali za majčine prve ljubavi i pre njhovog oca Arkana a kako su reagovali, široj javnosti još uvek nije poznato…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Svet

FOTO: Rajko Ristić