stajling jelene karleuše
Svet

29 Novembra, 2022 14:30

Jelena Karleuša osvanula na profilu ovog muškarca: Evo kako se slikala i šta joj je on poručio FOTO

Stajling Jelene Karleuše osvanuo na profilu poznatog dizajnera 

Poznato da je Jelena Karleuša svuda u svetu deklarisana kao najveća modna ikona, kao i da se njene odevne kombinacije uvek komentarišu, ali i kopiraju. Nedavno, Karleuša je objavila seriju fotografija i video snimaka u šarenom kombinezonu koji prati liniju tela i ocrtava svaki delić njene izvajane figure.

Pročitajte: Jelena Karleuša u novom ratu – Napala poznatog, kolegu, a ni on joj nije ostao dužan

Foto: Instagram

Ovaj zanimljivi kombinezon delo je svetskog kreatora Žana-Pola Gotjea, koji je inače bio i stajling Jelene Karleuše pre nekog vremena. Poznati dizajner dvetskog glasa pre nekoliko dana podelio je Jeleninu sliku i na svom Instagram profilu i pokazao kako se diva svrstala na listu njegovih inspiracija…

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Osim Karleuše ovaj modni komad ponele su i Kendal Džener, pevačica Dua Lipa, reperka Kardi Bi i sve su zajedno osvanule na Gotjeeovom nalogu a nedavno smo pisali i da je Maja Berović takođe osvanula u ovom kostimu na svom Instagram profilu.

Podsećanja radi, Žan Pol Gotje je francuski modni dizajner visoke mode i konfekcije. Opisan je kao „enfant teribl“ modne industrije i poznat je po svojim nekonvencionalnim dizajnom sa motivima uključujući korzete, marinijere i limenke . Gotje je osnovao svoju istoimenu modnu marku 1982. godine, a proširio se linijom mirisa 1993. godine. Bio je kreativni direktor francuske luksuzne kuće Hermes od 2003. do 2010. godine, a penzionisan je nakon svoje revije visoke mode povodom 50. godišnjice tokom Nedelje mode u Parizu u januaru 2020. godine.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić