jelena djokovic
Svet

February 22, 2022 08:00

By

Jelena Đoković postaje modna ikona! Ove cipele će biti apsolutni hit prolećne sezone! (FOTO)

Pojavljivanje Jelene i Novaka Đokovića u Paviljonu Republike Srbije na izložbi Expo 2020 Dubai propraćeno je gromoglasnim aplauzom, a tom prilikom predstavili su rad i misiju “Fondacije Novak Đoković” posvećenu ranom razvoju dece. A brojni posetioci iz svih delova sveta uživali su u prezentaciji o petnaestogodišnjem radu Fondacije.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Suosnivač i globalna direktorka Fondacije, supruga Novaka Đokovića istakla je da Fondacija ima jedan zadatak kojem su posvećeni.

-Misija Fondacije je da svakom detetu pruži podjednake šanse za bolju budućnost. Nastavićemo da zajedno koračamo ka ispunjenju našeg cilja da do 2030. godine omogućimo pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju svakom detetu u Srbiji – rekla je Jelena Đoković.

Pročitajte: Paparazzo! Novak Đoković uhvaćen u Begradu – tužan i sam! Evo šta je radio!

Međutim, ono što je najviše zapalo za oko njihovim fanovima je garderoba u kojoj su se pojavili. Oni su uskladili odevne kombinacije, pa su oboje bili u belom od glave do pete.

jelena i novak

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Posebnu pažnju skrenule su cipele Jelene Đoković.  Dok modni stručnjaci najavljuju veliki povratak mokasina ovog proleća, i njhovu totalnu dominaciju, ovaj model cipela je upravo ponela i savršeno stilizovala, supruga Novaka Đokovića, a mokasine obećavaju da će biti apsolutni hit sezone.

mokasine 2020

PRINTSCREEN/PINTEREST

TOTALNA DOMINACIJA OVOG PROLEĆA

Iako nisu nikad sasvim nestale s modne scene, već su se samo ‘pritajile’, mokasine su klasičan model koji su pripadnice lepšeg pola takođe pozajmile iz muškog ormara. Mokasine se s vremena na vreme vraćaju na modnu scenu i onaj su komad koji uvek izazove veliku polemiku. Dok se jedim damama izuzetno dopadaju, druge nikad ne bi u ovakvoj obući prošetale gradom.

mokasine

PRINTSCREEN/PINTEREST

Bilo kako bilo, ovog proleća mokasine će biti na samom vrhu modne liste.

Pročitajte: Ovo se Dušku neće svideti!? Karleuša ga javno isprozivala!?

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/PINTEREST