Majka Novaka Đokovića Svet novine Svet portal
Svet

April 16, 2024 13:05

By

Stare rane opet peku, Dijana Đoković priznala: Nisam mislila da će oženiti Jelenu

Majka Novaka Đokovića priznala kako je ranije gledala na vezu s Jelenom

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u par navrata je pokazala koliko poštuje svekrvu Dijanu Đoković. Naime, Jelena je svojevremeno nakon velike Noletove pobede na “Australian Openu”, podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko “Majka”. Sa druge strane, majka Novaka Đokovića, Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

Majka Novaka Đokovića Svet novine Svet portal

Foto: ATA images

Majka Novaka Đokovića iznela iskreno mišljenje o vezi Noleta i Jelene s početka

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je svojevremeno uz osmeh majka Novaka Đokovića u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Majka Novaka Đokovića Svet novine Svet portal

Foto: Rajko Ristić

Majka Novaka Đokovića priznala -Nisam mislila da će oženiti Jelenu

Dijana je jednom prilikom komentarisala vezu sina sa Jelenom.

– Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće.

Pročitajte Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta – Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO

– Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari”, otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Majka Novaka Đokovića Svet novine Svet portal

Rajko Ristić

Dijana i Jelena nakon velikih pobeda Novaka Đokovića često su najveselije na proslavama, a neretko javnost ima priliku da ih vidi zagrljene kako igraju i pevaj, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje imaju jedna za drugu.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Guliver Getty Images