Novi poslovni uspeh Jelene Đoković svet novine svet portal
Svet

March 26, 2023 13:45

By

Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta: Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO

Autfit Jelene Đoković idealan je za proleće

Novak i Jelena Đoković već neko vreme uživaju u rodnom Beogradu sa porodicom i prijateljima. Kako najbolji teniser sveta nije uspeo da učestvuje na turnirima u Sjedinjenim Američkim Državama, rešio je da svaki slobodan trenutak provede sa najmilijima.

Pročitajte: Saška i Aleksandar Đoković izašli iz porodilišta, tata Đole otkrio da je prisustvovao porođaju FOTO

Autfit Jelene Đoković

Instagram

I dok Nole u srpskoj prestonici trenira i priprema se za predstojeće turnire, njegova supruga vredno radi u fondaciji na čijem je čelu. Pre nekoliko dana proslavili su rođenje Novakovog bratanca, Aleksandra, a samo dan ranije stiglo je proleće pa je i autfit Jelene Đoković kolorizovan više nego inače.

Pročitajte: Đokovići uniformisani za slavlje – Mali Aleksandar je dočekan veličanstveno, a evo šta je Jelena spremila FOTO

Autfit Jelene Đoković

Foto: Instagram

Noletova supruga poznata je po tome da voli jednostavne boje i monohromne te da njene odevne kombinacije uglavnom su istih ili sličnih tonova ali sa rađanjem sunca, ona je rešila da to promeni. Naime,pošto se svaka njena odevna kombinacija detaljno analizira, jer ipak je reč o supruzi najboljeg tenisera današnjice, mora dobro da pazi kako će da izađe iz kuće, odnosno u javnost. No, za sada nema problema na modnom terenu.

Pročitajte: Ostala sam sama – Jelena Đoković izdala saopštenje o rastanku, Novak je napustio dom

Autfit Jelene Đoković

Instagram

Jelenin stil varira između ležernog i elegantnog, zavisno od prilike. S obzirom na sezonu, „poluvreme“ između zime i leta, koje poslednjih godina sve kraće traje, jasno je da su farmerke uvek sjajna ideja. Ovog puta ukomponovala je omiljeni komad garderobe sa belom majicom i roze blejzerom.

Pročitajte: Pretvarali smo se, ali ne mogu više – Jelena Đoković priznala da se razvodi, svi su u neverici

Autfit Jelene Đoković

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images