Jelena Đoković
Svet

February 11, 2023 17:30

By

Podgrejala priče o razvodu: Jelena Đoković u društvu ovog dase lepša nego ikad, Noleta nema nigde VIDEO

Stajling Jelene Đoković zasenio je sve prisutne na balu

Supruga najboljeg tenisera na svetu, Jelena Đoković veoma je požrtvovana supruga i majka. U stopu prati supruga na svim turnirima, a paralelno se bavi i humanitarnom fondacijom čiji je direktor već nekoliko godina.

Pročitajte: Ti, majka – Jelena Đoković na Dijaninoj slici napisala šta zaista misli o njoj FOTO

Stajling Jelene Đoković

Foto: Instagram

Upravo tim povodom kao generalna direktorka fondacije Novak Đoković juče je upriličila Svetosavski bal u Beču. Jelena je blistala u društvu najbližih saradnika, a mnogi su se zapitali ko je markantni muškarac sa kojim je prošetala ruku pod ruku. Novak joj nije pravio društvo zbog poslovnih obaveza,a sve oči sinoć bile su uprte u Noletovu lepu suprugu. Naime, svojom glamuroznom haljinom zasenila sve prisutne. Ona je za ovu priliku obukla dugu haljinu puder boje koja je otkrivala njena ramena, ali je imala i duboki šlic.

Pročitajte: Ne želi više da joj se podsmevaju – Jelena Đoković pokazala kako izgleda dama od stila FOTO

Stajling Jelene Đoković oduševio je sve pristune, a imidž je upotpunila jednostavnom ali efektnom punđom. Komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali što uživo što na društvenim mrežama, a verujemo da je i Đoković bio oduševljen kada je ugledao suprugu te da se iznova zaljubio u nju.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images