Jelena Đoković o Dijani
Svet

March 1, 2024 22:00

By

Gorke suze će poteći: Jelena Đoković na Dijaninoj slici napisala šta zaista misli o njoj FOTO

Jelena Đoković o Dijani uvek govori s poštovanjem

Jelena Đoković podelila je fotografiju svog supruga, Novaka Đokovića, i njegove majke, a mnogima je posebno privuklo pažnju ono što na objavi piše. Mediji su pisali o tome, ali nije zgoreg ponoviti, čisto da bi se na spekulacije o njihovom odnosu konačno stavila tačka. Pa, evo šta je Jelena Đoković o Dijani rekla pre nekog vremena…

Jelena Đoković o Dijani

ATA images

Jelena Đoković o Dijani – O njihovom odnosu dugo se polemisalo

Te u dobrom su odnosu, te nisu, a određeni “sukobi” proizašli su direktno iz njihovih izjava, posebno Dijaninih, koja je i sama istakla da se ne slaže kako njen sin i snaja odgajaju decu, kao ni da joj se ne dopada način ishrane.

Jelena Đoković o Dijani

Rajko Ristić

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način – rekla je Dijana jednom prilikom.

Pročitajte Tuga pokvarila porodičnu sreću – Umesto da danas slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Jelena Đoković o Dijani

Foto: Rajko Ristić

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu. Čak i nedavno, kada je Dijani bio rođendan, ponovo je izostala javna čestitka na mrežama. Međutim, stvari su se ipak u poslednje vreme i te kako promenile.

Pročitajte Marijana Mateus bacila oko na Đokovića – Supruga poludela kad je pročitala kompliment koji mu je kreatorka uputila

Sada, kada je Novak odneo pobedu na još jednom Australian Openu, jasno je da su “ratne sekire”, ako ih je i bilo, definitivno zakopane, a “dokaz” da je to tako je i Jelenin Instagram, na kojem je repostovala emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka.

Jelena Đoković o Dijani

ATA images

Jelene Đoković o Dijani – Najlepša moguća reč za svekrvu 

Uz nju je stajalo jednostavno “Majka”, čime je jasno da, među njima nema zle krvi, ni najmanje. Naprotiv.

Pročitajte BOLEST Srđana Đokovića uzela maha – Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Inače, priče o pomirenju nastale su još prošle godine kada su Novak, Jelena i Dijana otišli na koncert Dina Merlina u Crnoj Gori. Proslavljeni teniski as objavio je fotografiju sa njih dve i simbolično ih nazvao kraljicama.

Jelena Đoković o Dijani

Instagram

Jelena Đoković o Dijani napisala je nešt najemotivnije a da li je konačno sve loše ostavljeno po strani ostaje da vidimo. Mnogi se nadaju da su sada konačno zakopane “ratne sekire”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir / Wanted

FOTO: GULIVER GETTY images