Fotografija porodice Gudelj
Svet

February 7, 2023 11:30

By

Porodica Gudelj ponovo šokira: Sestra ljubi obnaženog brata FOTO

Fotografija porodice Gudelj ponovo na meti komentara 

Porodica Gudelj već neki period pravi pravi kolaps u javnosti svojim porodičnim fotografijama. Naime, bez pokušaja da ih kudimo ali i opravdamo kako javnost tvrdi, evidentno je da su članovi porodice Gudelj izuzetno bliski i prisni, no međutim svakom novom fotografijom šokiraju “običan” svet.

Iako je u pitanju izuzetna povezanost majke i dece kao i povezanost braće sa sestrom, javnost ipak negoduje na slike ovog tipa, govoreći da nije primereno u tim godinama.

Pročitajte: Ražnatovići u neverici – Fotografija majke i sina zaledila javnost, Gudelj naslonio glavu na majčine grudi FOTO

Instagram

Naravno da je prihvatljivije videti malu decu kako se ljube i grle dok je odraslu decu koja su već sazrela i oblikovala svoja tela, ipak čudno gledati na taj način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

S druge strane, zbog negodovanja javnosti, mnogi ipak tvrde da je ova prisnost sasvim i u redu ali da bi ipak trebalo da slike ove vrste zadrže za svoj privatni fotoalbum. Druga polovina javnosti misli da je ovakva bliskost neobična jer smo malo po malo počeli da se otuđujemo kako od nas samih tako i od članova porodice.

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO

Foto: Instagram

Kojoj vi polovini pripadate?

Pročitajte: Olivera Gudelj odgovorila dušebrižnicima – Otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu VIDEO

Da li odobravate javnu prisnost članova porodice Gudelj?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram