Nemanja Gudelj presađuje kosu
Svet

December 18, 2022 22:00

By

Olivera Gudelj doživela nervni slom: Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja od prvog dana je pod lupom javnosti

Nešto malo manje od godinu dana Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi. Za njihove emocije srpska javnost je saznala na samom početku veze Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, iako je sve delovalo bajno i sjajno, ubrzo se ispostavilo da nije tako.

Pročitajte: Njena je poslednja – Anastasija raskrstila sa Gudeljom, Ceca je podržala FOTO

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

Naime, Ražnatovići su u maju ugostili porodicu Gudelj u vili na Dedinju kada je mlada pevačica proslavljala 24. rođendan. Taj trenutak ovekovečili su fotoaparatom pa je tih dana to bila fotografija koja je preplavila sve regionalne portale i novine. Činilo se da se Ceca Ražnatović divno slaže sa svojom prijom, Oliverom Gudelj, međutim…

Pročitajte: Prepucavaju se preko Instagrama, majka ga želi samo za sebe – Anastasija i svekrva u emotivnom okršaju zbog Nemanje FOTO

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Foto: Instagram printscreen

Tokom letnjih dana Cecina ćerka je koristila svaki slobodan trenutak između nastupa da uživa u Seviliji gde njen dragi živi i igra. Kako je do tada redovno objavljivala fotografije sa Nemanjinom sestrom, bratom i majkom, svi su primetili da se nešto zbiva. Sve zajedničke fotografije Ražnatovićeva je obrisala sa profila, a Olivera i Vanja otpratile su Anastasiju i Cecu sa Instagrama.

O razlozima svađe među svekrvom i snajom se mesecima spekuliše, a nijedna strana se ovim povodom nije oglašavala. Jedno je sigurno, veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelj je na stabilnim nogama, pa je ovi porodični sukobi ne mogu poljuljati. Pevačica je bodrila dečka tokom Svetskog prvenstva u Kataru, a zatim su zajedno odleteli u Španiju.

Pročitajte: Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja na klimavim nogama – Pevačica ostavila Gudelja u suzama FOTO

Pre nekoliko dana fotoreporteri zabeležili su kako mladi par uživa tokom fudbalskog meča na stadionu. Anastasija i Nemanja su razmenjivali nežnosti, sve vreme su sedeli zagrljeni. Ovime su jasno stavili do znanja i Oliveri da neće moći da ih razdvoji, te se veruje da je Nemanjina majka poludela kada je ugledala ove fotografije.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram