Svet

December 7, 2022 13:00

By

Prepucavaju se preko Instagrama, majka ga želi samo za sebe: Anastasija i svekrva u emotivnom okršaju zbog Nemanje FOTO

Olivera i Anastasija kriju šta se zapravo događa među njima

Iako je samo jednom fotografijom zaustavljeno nagađanje da Anastasija i Nemanja nisu u ljubavi, spekulacije o odnosu sverkve i snajke sve su jače. Sve je počelo još mnogo ranije a kulminiralo početkom svetskog prvenstva. U Kataru, kako smo videli, boravile su i Olivera i Vanja, Gudeljevi majka i sestra a sa druge strane i njegova devojka, Anastasija Ražnatović.

Pročitajte: Rat ne jenjava – Gudeljeva majka brutalno napala Anastasiju, Nemanja nije stao na pevačicinu stranu FOTO

Foto: Instagram

Njih tri nisu bile zajedno na tribinama, a Anastasija kao i njih dve boravila sve vreme boravila je u Kataru. Njihova razdvojenost mnogo je toga objasnila sve dok nagađanja nisu prestala zbog zajedničke fotke zaljubljenog para.

Da velika netrpeljivost vlada među njima, svedoci smo već neko vreme a otpraćivanje sa Instagrama samo je dalo potvrdu da se majka i devojka bore za istog muškarca. Pred put u Katar, fudbalerova majka na Instagram je postavila poruku za sina, a istu su mnogi protumačili kao nešto što ima veze s Anastasijom.

Pročitajte: Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu a sad je stigla i direktna poruka od Cecine ćerke

Ljubav Anastasije i Gudelja

Foto: Instagram

– Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majkuglasila je poruka Olivere Gudelj.

Nakon završenog svetskog prvenstva za našu reprezentaciju, Nemanja i Anastasija zapustili su se u Španiju gde će uživati i konačno se prepustiti strastima. Međutim, čini se da neko iz daleka ima dosta protiv toga, jer poruke podrške Anastasiji i Nemanji stužu za svih strana.

Pročitajte: Ovo će da boli – Anastasija novom fotografijom direktno provocira svekrvu, da li će joj Nemanja ovo oprostiti FOTO

Tako je pre nekoliko časova, Tasa podelila objavu koja govori da osim prave ljubavi ništa nije važno. Čini se kao indirektna poruka onim koji žele da ugase ovu ljubav.

– Ljubav je ono najlepše što ovaj svet ima. I srećan može da bude samo onaj čije srce ume da voli. I onaj, čije srce ima koga da voli. Sve ostalo susitnice, stikeri i jesenje lišće koje vetar nosi. 

Kako vama to izgleda?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram