Nemanja Gudelj
brutalno

November 12, 2022 20:00

By

Rat ne jenjava: Gudeljeva majka brutalno napala Anastasiju, Nemanja nije stao na pevačicinu stranu FOTO

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj – teške reči samo pljušte

Anastasija Ražnatović nedavno je sletela u Beograd nakon što je duži vremenski period provela u Sevilji kod svog izabranika, Nemanje Gudelja. Kako se fudbaler priključio reprezentaciji zbog odlaska na svetsko prvenstvo i pevačica je spakovala kofere i došla u vilu na Dedinju, jer ipak je kod majke najlepše.

Pročitajte: Definitivan kraj ljubavi – Zajedničke uspomene Anastasije i Gudelja nestale sa Instagrama

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj

Foto: Instagram

Gudelj i Ražnatovićeva uživaju u ljubavi i skladnom odnosu nešto manje od godinu dana, ali kao i u svakoj velikoj ljubavi i kod njih ima brojnih prepreka. Prva u nizu jeste Nemanjina majka Olivera, koja i više nego očigledno ne podnosi novu snajku. Iako je na samom početku sve delovalo idilično, pa su Gudelji porodično bili gosti Cece i Anastasije za njen 24. rođendan, dobri odnosi su vrlo brzo narušeni.

Razlog za sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj nije poznat javnosti, o mnogim temama se spekuliše, ali ono što se zna jeste da pevačicina buduća svekrva čini sve da razdvoji sina od Cecine ćerke. Tako je nedavno Olivera zajedno sa najmlađom ćerkom, Vanjom, otpratila čitavu porodicu Ražnatović sa Instagrama, a ni Tasa nije časila časa pa je pobrisala fotografije sa Vanjom i Dragim koje je do tada imala na svom profilu.

Pročitajte: Anastasiji će posle ove fotografije sve biti jasno – Gudeljeva sestra javno prigrlila njegovu bivšu

Nedavno je Ražnatovićeva objavila fotografiju za koju su svi posumnjali da je čista provokacija Olivere s obzirom da se slikala u  centru Sevilje uz opis: Bezgranična ljubav, a iza kamere, pretpostavlja se bio je Nemanja. Tim potezom pevačica je htela da pokaže da njenu i Gudeljevu ljubav ništa ne može poremetiti. Međutim, ni svekrva joj nije ostala dužna.

Olivera je naime, objavila fotografiju koja govori više od hiljadu reči. Pomenuta slika zapravo je misao, a reči su upućene, pretpostavlja se, upravo Anastasiji.

Pročitajte: Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj

Foto: Instagram

– Budi pošten, budi iskren, budi dobar, budi pravedan jer Bog voli pravedne pa će ti i pomoći. A kada je Bog na tvojoj strani, zar je bitno ko je protiv tebe? – objavila je Gudeljeva majka na svom “Instagram” nalogu, a prvi lajk upravo je dobila od ćerke Vanje.

Sukob Anastasije Ražnatović i Olivere Gudelj čini se neće se završiti pomirenjem, a ono što je mnoge Tasine fanove zabrinulo je činjenica da se Nemanja ovim povodom nije oglašavao, te je prećutno stao na maminu stranu. Da li je krah ljubavi nikad bliži ili ne, dani pred nama će otkriti.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images