Bivši dečko Anastasije Ražnatović
Svet

1 Novembra, 2022 23:11

Anastasiji će posle ove fotografije sve biti jasno: Gudeljeva sestra javno prigrlila njegovu bivšu

Sestra Nemanje Gudelja proslavila rođendan u društvu porodice

Kad je pre nešto više od pola godine počela da se zabavlja sa Nemanjom Gudeljom, Anastasija Ražnatović se odmah, odlično uklopila u njegovu petočlanu porodicu.

A, da je zaista tako, svedočile su brojne fotografije koje je pevačica objavljivala iz provoda sa fudbalerovom majkom i sestrom.

Pročitajte: Gudelj jasno stavio do znanja – Anastasija još uvek nije zaslužila mesto pored njegove sestre i majke

Instagram

No, čini se da ljubav između Anastasije i ženskog dela porodice Gudelj nije predugo trajala.

Kao što smo već pisali, Nemanjina majka i sestra su pre nekoliko dana otpratile sa Instagrama Anastasiju i Cecu, a pevačice su uzvratile istom merom.

Ipak, ako je i bilo onih koji su pomislili da je sve ovo samo slučajnost, te da je između Anastasije i Nemanjine porodice sve kao i ranije, događaj od pre nekoliko dana to demantuje.

Naime, sestra Nemanje Gudelja je pre nekoliko dana proslavljala rođendan, a povodom toga, okupila je celu porodicu. Međutim, na slavlju se nije našla i Anastasija, iako je u to vreme bila u Sevilji.

Pročitajte: Mislili ste da je sve idealno – Prava istina o odnosu Anastasijinog brata i Gudelja – Ta Veljkova narav

Instagram

A, ono što je, takođe, interesantno je i to što je Vanji rođendan čestitala, a i lajkovala fotografije sa proslave, pevačica Sanja Vučić, za koju se govorilo da je pre Anastasije bila u vezi sa Nemanjom.

No, Sanja je uvek bila zagonetna kada je veza sa fudbalerom u pitanju, pa je tako dvosmisleno prokomentarisala i to šta misli o njegovoj vezi sa Anastasijom.

– Ja ne mogu sad da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji kada su nas povezivali. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo – rekla je ranije Sanja.

Pročitajte: Ovo će da boli – Anastasija novom fotografijom direktno provocira svekrvu, da li će joj Nemanja ovo oprostiti

Sanja Vučić

Instagram

Sestra Nemanje Gudelja nikada javno nije komentarisala vezu svog brata sa bilo kojom od devojaka. No, s obzirom na to da je Anastasiju „izbrisala iz prijatelja“, a Sanju i dalje prati i lajkuje joj fotografije, jasno je koju od njih dve je prihvatila, a koju ne.

Instagram

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM