veljko ražnatović
NAPETO?

27 јуна, 2022 16:30

Mislili ste da je sve idealno? Prava istina o odnosu Anastasijinog brata i Gudelja. Ta Veljkova narav…

Veljko Ražnatović veoma je zavoleo zeta Nemanju

Bez obzira na različita pisanja o tome u kakvom je stanju veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, pevačica i fudbaler su pokazali da je prvobitan i uvek nezgodan period u kojem je njihova romansa nailazila na prve utiske javnosti uspešno prevaziđen, te sada mirno plove dalje u svojoj ljubavi i pokazuju da njihov odnos ima sve predzanke da bude dugoročan.

Pročitajte: Ceca poludela zbog Anastasije – Jasno stavila do znanja šta misli o njenom životu sa Gudeljom u Španiji

To podrazumeva i da je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja prebrodila i neke osetljive trenutke poput upoznavanja porodice, pa dok je još odavno bilo poznato da su fudbalerove majka i sestra odlično prihvatile Tasu, pre mesec dana je došao red i na to da fudbaler sa najužom porodicom poseti Cecinu vilu, te upozna Anastasijinu porodicu. Dok je odveć jasno da je Ceca odlično prihvatila izabranika svoje ćerke, mnoge zanima da li je odnos koji su formirali Gudelj i Anastasijin brat Veljko Ražnatović jednako idealan.

Pročitajte: Zategnut stomak Tasine svekrve – Olivera Gudelj u kupaćem oduševila naciju (foto)

Veljko Ražnatović mnogo je zavoleo zeta

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja može biti stabilna i po tom pitanju, iako je Veljko uvek odavao utisak da je i previše zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri. Fudbalera je odmah prihvatio kao člana njihove velike porodice a to se moglo zaključiti kada je Gudelj krajem prošlog meseca posetio Cecinu kuću na Dedinju zajedno sa majkom, sestrom i bratom. Atmosfera je bila više nego dobra među svima, a čini se da je i Nemanji Gudelju naročito laknulo što se sve odvilo upravo tako, piše „STORY!“

Pročitajte: Fotografija koja je uzdrmala mreže – Anastasija i Vanja Gudelj u modnom okršaju (foto)

Samo nekoliko dana nakon toga, Veljko i Gudelj su snimljeni kako se zajedno voze kolima u prisustvu Anastasije koja je obojici veoma važna. Orila se pesma, a oni su pokazali kako su za veoma kratko vreme sklopili veoma blizak odnos i koliko su se kao porodice međusobno zavoleli.

O ovakvom odnosu, poštoanju i uzajamnom uvažavanju mnogi mogu samo da maštaju…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA images