Olivera Gudelj i snaja Tasa
RASPAMETILA

24 јуна, 2022 18:00

By

Zategnut stomak Tasine svekrve: Olivera Gudelj u kupaćem oduševila naciju (foto)

Olivera Gudelj u kupaćem oduševila

Cela porodica Gudelj zajedno sa Anastasijom trenutno boravi na Ibici a osim toga što se sjajno provode, ženski deo tima izuzetno vodi računa i o odevnim kombinacijama.

Pročitajte: Dileme više nema – Olivera Gudelj oduševljena snajom. Anastasija je uspela ono što nijedna devojka nije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by for Nemanja ♥️ (@nenogudelj6)

Budući da se nalaze na destinaciji gde vam nije potrebno ništa sem lepšavih haljina i kupaćih kostina, Olivera je tim povodom pokazala kako uživa pored ćerke i snaje kojima može da parira bez premca.

Pre samo jednog dana, na Oliverinom profilu, u tagovanim fotografijama, isplivala je slika u belom kupaćem koji je naglasio savršeno telo mame Gudelj.

Olivera koja se inače nosi veoma mladalački, poseduje duh i energiju devojčice a to smo svakako videli i na slikama njenih sinova kao i ćerke Vanje.

Nekoliko nedelja pre, imali smo priliku da vidimo i njeno izdanje na jahti kada se slikala sa svojim sinovima i ćerkom u maslinasto zelelnom kupaćem gde se jasno vidi koliko Olivera brine o svom telu.

Pročitajte: Osmeh sve govori – Nemanja Gudelj u zagrljaju majke i tašte Cece

Instagram Screenshot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @olivera_gudelj_fp_

Nedavno su i Tasa i Vanja sa ovog prelepog putovanja takođe objavile slike letnjih modnih kombinacija uživajući u Suncu i toplom vazduhu. I, dok mnogi čekaju neku romantičnu sliku Nemanje i Tase sa ovog letovanja, publika i pratioci pomno prate svaki korak koji načini poznata porodica Gudelj i njihova miljenica Anastasija.

Pročitajte: Kada ljubav umeša prste – Anastasija održala stilsku lekciju, nikad nije bila lepša (FOTO)

A mii čekamo, do nekon narednog pisanja…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot