Rođendan Veljka Ražnatović
Svet

April 6, 2022 15:00

By

Patnja nakon raskida bila je kratkog veka: Anastasija Ražnatović spremna za novu ljubav

Pevačica Anastasija Ražnatović progovorila o bivšem i otkrila da je spremna za novu ljubav

Mlada muzička odavno niže uspehe i pomno prati korake svoje majke, balkanske zvezde Cece Ražnatović. Iako je oduvek isticala da želi da bude poznata zbog svog talenta i umeća a ne zbog Cecine popularnosti nikako ne može da se ospori činjenica da joj je majčino ime dosta pomoglo kako bi njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Ona je sada progovorila o prvom honoraru, osvnula se i na svoj prvi nastup ali i drugi koji je morala da otkaže zbog zdravstvenog stanja.

Osim na poslovni deo, pevačica Anastasija osvrnula se i na raskid s Đorđem Kuljićem s kojim je bila 5 godina u vezi.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović nastupom pokorila Štutgart, pa pustila suze (foto/video)

anastasiju razmazio dečko

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

– Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu – istakla je Anastasija za “Story“.

Pevačica Anastasija Ražnatović ovim pute otkrila je i detalje o svom prvom honoraru, kao i svom drugom nastupu, koji je otkazala zbog zdravstvenog problema.

– Samostalnost datira od moje 17. godine kada sam zaradila prvi novac od reklame, a kasnije su se kampanje nadovezivale jedna na drugu. Što se tiče nastupa, konačno radim ono što volim i želim druženja sa publikom. Volela bih da se sve to nije izdešavalo, ali događa se i najiskusnijima. Hvala Bogu, dobro sam, nije bilo ništa ozbiljnije, jednostavno sam bila preumorna. Od uzbuđenja i putovanja ceo dan nisam stigla da jedem ništa, a pored svega toga imam naporne treninge i dinamičan život, pa se sve odrazilo na moje zdravlje, nažalost u baš lošem trenutku – rekla je Anastasija.

Pročitajte: RAŽNATOVIĆKE NE ŠTEDE! Evo na šta Ceca i Anastasija troše najviše novca!

pevačica anastasija ražnatović

Anastasija Ražnatović istakla je da ju je odredilo to što je odrasla sa dve jake žene, majkom Cecom Ražnatović i tetkom Lidijom Ocokoljić:

– Više nego što možete da zamislite. Vrlo sam srećna što sam tokom odrastanja imala dve jake ženske figure, koje su mi pokazivale put i učile da uz njih budem hrabra. Prenele su mi taj snažan duh i nadam se da ću to preneti na svoju ćerku – istakla je Anastasija i dodala da joj otac uvek nedostaje:

– Tu vrstu nedostajanja ne određuje posebna situacija, to uvek negde tinja u vama. Makar u mom slučaju. Uvek je prisutno u meni to da mi otac fali, ali isto tako sam naučila da to prihvatim i da živim svoj život, tako da ako me on gleda bude ponosan.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vucicevic / Rajko Ristić / Ata Images