porodica gudelj
Svet

4 Maja, 2022 18:55

Sada je zvanično deo familije: Porodični portret porodice Gudelj na kom je zablistala Cecina naslednica (FOTO)

Porodica Gudelj očarana je Anastasijom Ražnatović, ove slike govore koliko je vole

Anastasija Ražnatović koja je od nedavno otpočela vezu sa proslavljenim fudbalerom Nemanjom Gudelj zasigurno je dobila titulu najomiljenije snajke. Cecina nasledenica osvanula je na predivnim porodičnim slikama a koje svedoče da je lepa pevačica postala značajan deo njihovog tabora.

Pročitajte: Anastasija oprostila Gudelju prepiske sa fatalnom brinetom: Misterioznoj Španjolki poručila samo jedno (foto)

Porodica Gudelj prihvatila Anastasiju – Tri gracije modno usklađene

Boravak u Sevilji prošao je fantastično a dobro druženje ovekovečeno je sjajnim fotografijama. Anastasija Ražnatović savršeno se uklopila sa novom svekrvom Oliverom i Nemanjnom sestrom Vanjom koja je baš danas objavila set fotografija sa predivnog putovanja u Španiji. Sestra Nemanje Gudelj ovekovečila je momenat sa majkom i snajom Tasom na ovom predivnom putovanju kao samo jedan u nizu porodičnih portreta.

Njih tri su ponosno pozirale a svi su primetili i da su savršeno modno usklađene. Dok su Olivera i Tasa izabrale kežual stil, Vanja je zablistala u crvenoj haljini baš poput prave Španjolke.

Pročitajte: Ceca ne želi Gudelja za zeta: Nemanja se na samom početku veze zamerio tašti

Olivera Gudelj, majka fudbalera ne krije oduševljenje kada je u pitanju njena nova snaja toliko da se ne ustručava da se sa njom fotografiše. Čini se da je Anastasija za kratko vreme osvojila srca cele Nemanjine familije i uradila ono što do sad nije uspela nijedna potencijalna snajka porodice Gudelja. Nije nepoznanica da je Anastasija prihvaćena od prvog dana, jer se, kako izvor blizak poznatom paru tvrdi, od starta ponašala kao jedna sasvim obična devojka, što je njima kao familiji, izuzetno važno.

– Anastasija je inače jedna sasvim prizemna i pristojna devojka, a kada je porodica Gudelju u pitanju nije ni mogla da glumi zvezdu. Nemanja je pored oca fudbalera odrastao u bogatstvu, a i sam je veoma mlad postigao veliki uspeh, tako da teško neka devojka može da ga gleda sa visine. Međutim, Anastasija ni nije umišljena, ne glumi zvezdu, jer je, bez obzira na bogatstvo, živela jednim sasvim normalnim životom, na čemu je njena majka Ceca oduvek insistirala – tvrdi izvor.

Pročitajte: TOTALNA PROMENA! Anastasija Ražnatović više ne liči na sebe! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Gudelj (@vanjagudelj27)

Iako je na Vanjinim fotografijama i Nemanja, opšte je poznato da Anastasija s novim dečkom ne provodi mnogo vremena, jer je na treninzima dva puta dnevno. Tasi to ne predstavlja problem, jer joj je u društvu porodice Gudelj i više nego interesantno. Najbolje društvo joj je, čini se, Dragi Gudelj s kojim često pije kafu i vozi se po gradu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Insatgram Printscreen