Odnos Cece i Anastasije
Svet

25 априла, 2022 10:13

Ceca ne želi Gudelja za zeta: Nemanja se na samom početku veze zamerio tašti

Ceca i Anastasija – Sukob u najavi

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u vezi su tek nešto više od mesec dana, a već se susreću sa problemima.

Iako ih dele na stotine kilometara, lepa pevačica i uspešni fudbaler pronašli su način da održavaju svoju ljubav, koja očigledno cveta.

Međutim, čini se da neće ići sve tako glatko, kako su očekivali.

anastasija i gudelj

Pročitajte: Anastasija posvetila pesmu Gudelju: Pogledajte uz koje stihove se rastala od fudbalera

Naime, Anastasija je nekoliko dana provela kod Nemanje u Španiji, da bi po povratku u Srbiju odmah otputovala za Italiju i to ponovo zbog fudbalera, sa kojim se našla u Rimu. Što potvrđuje i fotografija objavljena na njihovim Instagram profilima.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

I to ne bi bilo ništa sporno, da baš u to vreme nije bio Vaskrs, praznik koji je Anastasija oduvek proslavljala sa porodicom.

To je, kako kaže izvor blizak porodici Ražnatović, Ceci veoma teško palo, jer je navikla da za praznike okuplja užu i širu porodicu u svojoj vili na Dedinju.

Ceca i Anastasija: Razdvajanje bi im teško palo

Ceca je, kako izvor tvrdi, veoma vezana za ćerku, pa se pribojava da Anastasija ne odluči da život nastavi sa fudbalerom u Sevilji.

Iako je o Nemanji čula sve najbolje, a vidi i da je Tasa srećna s njim, svesna je da Gudelj neće doći da živi u Srbiji, a njoj se nimalo ne dopada  da joj se ćerka odseli tako daleko od nje.

Anastasija i Svetlana Ceca Raznatovic

Ivan Vučićević

Za sada ništa ne govori Anastasiji, jer ne želi da joj bilo šta pokvari, ali čak ni od javnosti ne krije da joj ćerka nedostaje, što svedoči i njena izjava koju je dala pred Vaskrs.

U ponoć ću sa članovima porodice prisustvovati vaskršnjoj liturgiji, nakon koje ćemo se pričestiti. Potom ću tokom dana biti sa porodicom, a uveče imam koncert. Željko i ja ćemo najviše uživati u ovom prazniku. Anastasija neće biti sa nama, s prijateljima je otputovala u Rim. Jedva čekam da se vrati. Uželela sam se ćerke.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN