Verica Rakocevic
Svet

5 Januara, 2022 20:07

Oglasila se svekrva Verice Rakočević: „Ne znam da li su moj sin i Verica srećni!“

Brak Verice Rakočević i njenog tri decenije mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića, intrigira javnost već osam godina.

Oglasila se svekrva Verice Rakočević

A javnost se najviše zanimala za to kako je Verica prihvaćena od strane Veljkovih roditelja,

muž verice rakočević

Iako su i Verica i Veljko govorili o tome, tvrdeći da Kuzmančevići obožavaju svoju snaju, to kao da nije bilo dovoljno. Međutim, sada nema sumnje da je to zaista tako, jer se u emisiji „Dok anđeli spavaju“ pojavila, niko drugi, do Veričina svekrva lično.

Printscreen emisija „Dok anđeli spavaju“

Veljkova majka Dušanka je jedna od najvažnijih ličnosti u njegovom životu, kojoj on beskonačno veruje i konsultuje se sa njom oko svake važne životne odluke. Tako je bilo i kada je veza sa Vericom u pitanju.

Dolazim sa posla a Veljko se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom. Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam „Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene, na poslu, na ulici… onda okej“ – rekla je gospođa Dušanka u delu emisije „Kad anđeli spavaju“ a, potpm nastavila:

Verica Rakocevic,Veljko Kuzmancevic

Kada je moj, sada pokojni suprug Lazar došao sa Zlatibora, video je da želi da mu nešto kažem. Kada sam mu saopštila za Verinu i Veljkovu vezu on je samo rekao „Super. Nije to ništa strašno“. On je jako voleo Vericu, često ih je zvao. Znao je da kaže „Deca se ne javljaju, idem da ih zovem, da vidim šta rade.“ Ja nikoga ne zovem, na mene mogu da se ljute. Ja ništa ne pitam, znam samo ono što mi kažu. I ako su srećni i ako nisu ja to ne znam – rekla je Veljkova majka na kraju.

Veljko je bio prijatno iznenađen govorom svoje majke, a on je, takođe, o njoj i o ocu govorio sa velikom ljubavlju.

Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali – rekao je Veljko u pomenutoj emsiiji

PROČITAJTE I… Ceca bez šminke! Šokiraćete se kad je vidite!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, Printscreen emisija "Dok anđeli spavaju"