Stajling Verice Rakočević svet portal svet
Svet

March 13, 2024 15:45

By

Da li ova garderoba priliči ženi od 78 godina: Verica Rakočević stajlingom sve šokirala (foto)

Stajling Verice Rakočević izazvao veliku pažnju

Kreatorka Verica Rakočević ima 78 godina, ali za nju je vreme odavno stalo, kao da je ostala zarobljena u svojim pedesetim. Tome svedoči besprekoran izgled, mladalački duh, ali današnji stajling Verice Rakočević koji je sve šokirao.

Stajling Verice Rakočević svet portal svet

Ata Images

Naime, kreatorka je objavila fotografiju na kojoj je u raskopčanom sakou ispod koga ne da nema majicu, nego nema ni brus. Uz fotografiju, Verica je poslala i veoma snažnu poruku.

Pročitajte Šamar nacije – Prikaz čednosti pao u vodu, narod besan zbog lažne slike Slobode Mićalović

– Budite ono što jeste u onome što osećate, čak i ako ste sami u tom osećanju – citirala je Anrija Mišoa.

Kreatorka je za svoj stajling dobila niz komplimenata, a jedan od pratilaca je upitao koja je tajna njene mladolikosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Stajling Verice Rakočević nije jedino što šokira

Kreatorka se pre jedanaest godina udala za tri decenije mlađeg kompozitora Veljka Kuzmančevića i time šokirala javnost. Međutim, vremenom je ovaj par postao jedan od omiljenih sa javne scene.

Iako ima znatno mlađes supruga, Verica ne mari za godine, naprotiv, veoma se ponosi njima. A, da je to zaista tačno svedoče i njene fotografije bez šminke i fotošopa koja sama objavljuje na svom Instagram profilu.

Stajling Verice Rakočević svet portal svet

ATA images

– Za mene je s jedne strane smešno kada ljudi pominju godine. Najgori teror zbog godina trpe žene. Meni kad kažu da sam baba, to je stvarno tako. Imam šestoro unučadi. Sama činjenica da ste vi u stanju da ženi od 40 godina kažete da je baba je poražavajuće.

Ja sam tu kao neki hajduk stala u odbranu svih žena. Mislim da je to jako nepravedno. Nisam čula nikada da za nekog muškarca od 50 godina kažu deda. Baba i deda ste kada imate unuke. Mladost se meri količinom snage koju imate i kojom možete da stvarate, mladost je u glavi – rekla je jednom prilikom Rakočevićeva.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM