Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića svet portal svet
Svet

April 23, 2024 11:46

By

Jovana je od Željka napravila potpuno drugog čoveka: Ceca razotkrila tajne Joksimovića

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića snima se

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića nešto je što njihovi fanovi već godinama priželjkuju, a na njihovu radost uskoro će imati priliku i da ga čuju. Ceca i Željko s radošću su radošću govorili kako o njihovoj duetskoj pesmi, tako i o njihovom druženju.

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića svet portal svet

Ivan Vučićević

– Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa – otkrio je Željko.

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

– Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu – kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo – rekla je Ceca pa dodala:

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića svet portal svet

Ata images

Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj – rekla je Ceca, a Željko otkrio da postoje dve verzije njihove nove pesme i da će tek odlučiti da li će izaći obe ili samo jedna.

– Imamo dve verzije pesme, a možda budu i obe – dodao je Željko.

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića kruna dugogodišnjeg prijateljstva

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića koji će se zvati “Više od sreće” je, kako oboje kažu, kruna njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. A kako izgleda njihovo druženje pevačke zvezde su otkrile za Blic.

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića svet portal svet

Ata images

Ja sam jutarnja ptica, supruga mi radi jutarnji, pa onda i ja radim jutarnji. Odem prvo do televizije i onda dođem ovde oko 10 sati i oko 5, 6 već završim dan, a Ceki je noćna ptica – rekao je Željko, a onda se Ceca ubacila:

I on je bio noćna dok se nije oženio. Druga su pravila, to je potpuno prirodno – rekla je folk diva šaljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)


– Ja sam svaki put kod Jovane i Željka došla u 7 uveče na normalnu večeru, na sedeljku, a izašla u 7 ujutru, kad ljudi kreću na posao. Rekla sam im da li ću ja nekada iz vaše kuće izaći u pristojno vreme. Toliko se zapričamo o muzici i privatnom životu. Jovana i Željko su fantastični domaćini, toliko se raspričamo o svemu, tako da ode veče – rekla je Ceca.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM