Imanje Verice Rakočević svet portal
Svet

February 3, 2024 13:00

By

Dom Verice Rakočević na Avali nema cenu: Na ovom imanju kreatorka je pronašla mir i sreću (foto)

Imanje Verice Rakočević na Avali ostavlja bez daha

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević već godinama uživaju na Avali, u porodičnom domu koji su sredili po svom ukusu.

Imanje Verice Rakočević svet portal

A.H./ATAImages

Prelepo imanje Verice Rakočević na planini je neprocenjivo

Poznati par je u ovoj kući na Avali pronašao mir, a boravak na čistom vazduhu i u prirodi je oboje preporodio. Verica je svojevremeno izjavila da je njena želja oduvek bila da se preseli negde van grada, gde nije gradska vreva i buka, a kada su ona i Veljka stupili u brak odlučili su da se presele što dalje od gradske gužve.

“Oduvek sam razmišljala da živim negde van grada pošto sam godinama bila u centru. Kada smo Veljko i ja počeli da živimo zajedno, prosto su se u to vreme i stvorili svi preduslovi da se ispuni moja želja da živim na periferiji”, rekla je Verica svojevremeno za domaće medije.

Naša poznata kreatorka priznaje da sada više nikada ne bi mogla da živi u centru grada jer spokoj i mir koji su pronašli na planini ne može ništa da zameni.

“Gledajući iz ove perspektive i uživajući u ovom spokoju, shvatam da više ne bih mogla da podnesem gradsku gužvu. Iako u centru imam na raspolaganju stan moje kćerke Milene, ne bih mogla da živim tamo. Ne postoji novac zbog koga bih ovo što smo Veljko i ja napravili zamenila za nešto drugo”, rekla je Verica za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Imanje Verice Rakočević – Prostrana terasa i pogled od kojeg zastaje dah

Kako je jednom prilikom na društvenim mrežma pokazala, imanje Verice Rakočević na Avali ima veliku terasu u koji se savršeno uklopio nameštaj od ratana i raznovrsni ćilimi, a pogled sa terase na prostrano i uređeno dvorište sa puno cveća i drveća nema cenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Verica je na svom Facebook profilu podelila fotografiju unutrašnjosti doma na kojoj se vidi beli kamin, skupoceni ćilim kao i svećnjaci i starinske vaze koje krase postolje kamina.

Takođe, Veljko je nekoliko puta na svom Instagram profilu podelio fotografije doma, ali i dvorišta i pohvalio se predivnim letnjikovcem koji je izgradio sam. Na fotografiji koju je podelio se vidi prostrano i sređeno dvorište, staza kao i puno drveća i borića koji pružaju hlad u vrelim letnjim danima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv)

Veričine i Veljkove komšije za njih imao samo reči hvale, a otkrivaju da je modna kreatorka deo svog biznisa prenela na Avalu.

Pročitajte Dama sa stilom – Verica Rakočević diktira modne trendove, ovim odevnim kombinacijama nećete odoleti (foto)

“Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke”, rekli su oni, a zatim i objasnili kako se bračni par Kuzmančević slaže:

“Verica i Veljko su divan par. Iako se po medijima piše da nisu u najboljim odnosima i da se razvode, to nije tačno. Baš deluju srećno. Često idu u jednu lokalnu kafanicu zajedno. Nova kuća im je baš sa ukusom uređena, zasadili su puno cveća. Idu često i za Beograd, tako da žive na dve adrese. Ovde je Verica pronašla mir, kao i mnogi poznati. Uopšte ne izigrava zvezdu, ponosni smo što je naša komšinica.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram