Seka Aleksić zatrudnela svet novine svet portal
Svet

April 25, 2024 20:45

By

Seka Aleksić zatrudnela a sve zahvaljujući njemu: Posle sedam godina borbe, desilo se

Seka Aleksić zatrudnela zahvaljujući ovom ulju

Pre četiri dana, ispred Hrama Svetog Save, Nikola Rokvić pozdravio se sa najmilija, pomolio se i krenuo pešaka na put dug 1060 km, do manastira Svetog Nektarija Eginskog kojem želi da se pokloni. Na tom putu Nikola će prikupljati sredstva za svoju fondaciju “Porodica” koji će donirati pedijatrijskoj onkologiji. Kako je istakao, potrebno je skupiti 200.000 evra. Čak je i Seka Aleksić zatrudnela zahvlajujući ovom Svecu.

Seka Aleksić zatrudnela svet novine svet portal

Zen/ATAImages

Seka Aleksić zatrudnela zahvljaljući ulju Svetog Nektarija

Inače, pevačica Seka Aleksić danas ima dva sina Jovana i Jakova, a svojevremeno je podelila svoj put do potomstva.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

Kako je navela tada Seka je išla na vantelesnu oplodnju, a po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, počela je da pijem ulje Svetog Nektarija, nakon čega je i Seka Aleksić zatrudnela, a sada je na svom Instagram profilu podelila da je nakon ovog događaja i uzela da slavi slavu “Sveti Nektarije”.

Seka Aleksić zatrudnela svet novine svet portal

Photo: A.H./ATAImages

Seka Aleksić zatrudnela – Godinama čekala lepe vesti

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši.

Pročitajte Dosta je suza, Seka otvorila dušu – Mislila sam da će muž da me ostavi, da meni nešto fali

– Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – počela je Seka, pa nastavila:

Seka Aleksić zatrudnela svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov – glasila je vest da je Seka Aleksić zatrudnela.

Pročitajte Seka Aleksić rasprodaje imovinu – Na doboš otišlo sve što je godinama sticala

Inače, Sveti Nektarije živeo je krajem 19. i početkom 20. veka. Bio je episkop pentapoljski u Aleksandrijskoj patrijaršiji. Nakon mnogobrojnih kleveta, zbog skromnog i svetog držanja, prešao je u Grčku, gde je bio upravnik jedne visoke bogoslovske škole. Osnovao je manastir Presvete Trojice na Egini, u kojem se do smrti podvizavao i u kojem se danas nalaze njegove mošti. Upokojio se 1920. Jedan je od najpoštovanijih svetitelja i čudotvoraca u pravoslavlju.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram