Ishrana Seke Aleksić
Svet

July 24, 2022 21:00

By

Isplivali svi detalji: Seka na terapiji hormonima, za mesec dana ide na treću vantelesnu oplodnju

Seka Aleksić vantelesna oplodnja zakazana za mesec dana

Seka Alekić ušla je u proces pripreme za novu vantelesnu oplodnju uprkos svim rizicima koje takva procedura nosi po zdravlje. Posle sinova Jakova i Jovana, pevačica i njen suprug Veljko Piljkić žele treće dete, a kako saznajemo, Seka je već na hormonskoj terapiji jer u septrembru ima zakazanu proceduru oplodnje.

Seka na terapiji hormonima

– Mnogi pričaju da je ta doza hormona koja mora da se prima vrlo opasna i da kasnije mogu da se jave ozbiljne bolesti kao posledica, ali Seku to ne plaši. Ona veruje da je Bog čuva i vodi kroz ovu borbu za potomstvo. Dobila je blagoslov svog duhovnika i u božje ruke predala sve. U septembru će se obaviti vantelesna oplodnja u jednoj od najsavremenijih klinika u inostranstvu i ona se tome jako raduje. Uverena je da će uz božju pomoć uspeti ponovo da zatrudni, ali najavljuje da tu neće stati jer ona i Veljko žele petoro dece – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Seka Aleksić rasprodaje imovinu – Na doboš otišlo sve što je godinama sticala

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Veljko je podržava, zna koliko joj deca znače, a i sam želi veliku porodicu. Hvala Bogu, oni su u takvoj situaciji da naslednicima mogu da priušte bezbrižno detinjstvo, najbolje obrazovanje i sve što im treba. I Seka i Veljko dobro zarađuju, ona radi punom parom i do kraja leta ima zakazane nastupe. Sad je dala pun gas, jer zna da će u trudnoći morati da prikoči – zaključio je izvor.

FOTO: INSTAGRAM