Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 18:15

By

Pokvarenog stigne Božija kazna: Dara otkrila greh koji Seka krije

Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić narušeno je

Dugogodišnje prijateljstvo između pevačica Seke Aleksić i Dare Bubamare narušeno je pre nekoliko godina, a o njihovoj svađi je brujala javnost.

Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić prekinuto, otkriven i razlog

Iako se njih dve o ovoj temi nikada javno nisu oglašavale, sve je počelo kada je Dara zakazala koncert u Beogradskoj areni 21. aprila, a onda je Seka otkrila da je njen termin 14. april.

Pevačica Dara Bubamara sada je otvoreno govorila o svom životu i prijateljstvima na estradi, pa otkrila zašto se posvađala sa Sekom Aleksić. Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić je naglo prekinuto, a Dara je istakla da je Seka povredila i smatra i da je bila sabotirana od strane nekadašnje drugarice.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

“Jeste povredila me je jedna, znamo koja je. Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju.

Prijateljstvo Dare Bubamare i Seke Aleksić svet novine svet portal

Photo: A.H./ATAImages

Mi sedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam “Čoveče o čemu se radi”. I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju, a Darinka sama.

A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik, a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas.

Pročitajte Ovo je RAZLOG zašto Dara Bubamara i Lepa Brena NISU u dobrim odnosima!

Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to”, rekla je Dara Bubamara i dodala da se sa Sekom od tada nije čula:

“Nismo nikad i ne želim. Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimaš me. A kad sam prijatelj onda sam brat.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images