Razvod Kebe i Olje svet portal svet
Svet

April 12, 2024 16:15

By

Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka: Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

Razvod Kebe i Olje desio se zbog jedne stvari

Dragan Kojić Keba poslednjih godina živi mirnim porodičnim životom, međutim, svi se sećamo da nije uvek bilo tako. Zbog njegovog pređašnjeg načina života i ljubavne avanture desio se i razvod Kebe i Olje o čemu je progovorila upravo pevačeva nekadašnja ljubavnica Ljiljana Jevremović, sa kojom je dobio ćerku Inu.

Razvod Kebe i Olje svet portal svet

Foto: Rajko Ristić

Godinama je trajala borba za priznavanje očinstva, a Kebina ljubavnica stigla je čak do suda u Strazburu koji je na kraju i doneo konačnu presudu u njenu korist. Iako formalno jeste utvrđeno da je pevač otac Ljiljanine ćerke, do susreta tate i naslednice nikada nije došlo.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

U emotivnoj ispovesti za Novu koju je nedavno dala Jevremovićeva je otkrila najsitnije detalje iz svog života. Osvrnula se na period ljubavi sa Kebom koji je bio toliko uporan u nameri da je osvoji i kako ona kaže veruje da se njegove emocije prema njoj ni dan danas nisu ugasile što govore njegovi postupci. Govoreći o njihovom odnosu tekstopisac je otkrila da je pevač želeo da stavi tačku na brak suprugom jer je kako joj je govorio bio veoma loš. Međutim, to se nije dogodilo sve do 2014. godine.

Razvod Kebe i Olje svet portal svet

Youtube Nova tv printscreen

Tada se i desio razvod Kebe i Olje  a Ljiljana tvrdi da je za sve to kriva ona, odnosno njen zahtev za većom alimentacijom. Tada je folker stavio makar zvanično tačku na višedecenijski brak a neposredno pre razvoda svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao je na ženu Olgu, poznatiju kao Olju Kojić. Ljiljana  je sa suzama u očima otkrila i da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da joj je to veoma bolna tema.

Razvod Kebe i Olje urađen je smišljeno

– Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega.

Sa knedlom u grlu Jevremovićeva je progovorila o maltretiranju od strane Kebine supruge i menadžerke dok se njena ćerka borila za život u inkubatoru.

Razvod Kebe i Olje svet portal svet

Ata images

– Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju.

Razvod Kebe i Olje svet portal svet

Foto: Instagram Screenshot

– Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro – ispričala je Ljiljana na ivici suza za Nova.rs.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM