Dvorište Seke Aleksić svet portal svet
Svet

April 11, 2024 12:30

By

Raj na zemlji: Seka Aleksić pokazala dvorište u kome jedan detalj posebno privlači pažnju (foto)

Dvorište Seke Aleksić je najlepše u proleće

Seka Aleksić pre više od deceniju skućila se u Staroj Pazovi, gde je, kako su zlonamernici tada govorili, napravila kuću usred kukurzišta. Međutim, svi oni koji su imali priliku da prođu pored pevačicinog doma imali su priliku da vide ne kukuruzište, već raj na zemlji, na šta liči dvorište Seke Aleksić u ovom prolećnom periodu.

Dvorište Seke Aleksić svet portal svet

FOTO: PAPARACO LOV YOUTUBE

Dom folk dive izgrađen je na ogromnom placu, pa je na njemu bilo mesta i za veliki bazen, ostavu, kokošinjac, baštu, bezbroj što ukrasnog drveća, što onog koje daje slatke plodove, a veliki deo zauzima i uvek uredno pokošeni travnjak.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

Dvorište Seke Aleksić najlepše je u aprilu, kada sve procveta a ono što je u njemu lepše od svega je to što je ono uvek prepuno dece. Pevačicini sinovi Jakov i Jovan su veoma druželjubivi, pa su u njihovom domu drugari iz škole i vrtića redovni posetioci.

Dvorište Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

Seka na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima možemo da vidimo kako se njeni sinovi provode u ogromnom dvorištu, u kome imaju i ogromnu betonsku stazu na kojoj voze bicikle i rolere.

Dvorište Seke Aleksić idealno je i za zabave na otvorenom

Seka i Veljko ponekad i rođendane proslavljaju upravo u svom dvorištu, kada se za dekoraciju pobrinu profesionalni dekorateri koji od njihovog doma naprave bajku. Folk diva je i veliki broj fotošutinga, takođe, uradila baš ispred svoje kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Omiljeni deo dvorišta u letnjem periodu celoj Sekinoj porodici, ali i svim njihovim prijateljima koji ih često posećuju, je ogroman bazen okružen palmama.

Sve oko njega je u toplim zemljanim tonovima zbog čega ovaj deo izgleda kao da se nalazi na nekoj egzotičnoj destinaciji, a ne u Sekinom dvorištu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM