Deca Željka Ražnatovića svet portal svet
Svet

April 10, 2024 13:30

By

Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci: Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

Deca Željka Ražnatovića su baš ovakva, tvrdi Ceca

Folk diva Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji kod Goce Tržan, gde je iznela neke detalje iz svog života, o kojima ranije nije govorila. Najviše je pričala o svom pokojnom suprugu i deci, ali je otkrila i kakva su deca Željka Ražnatović koju je dobio u prethodnim brakovima.

Deca Željka Ražnatovića svet portal svet

Ivan Vučićević

– Ko je zapravo bio on? Svašta smo se načitali, naslušali… Šta bi ti sad svima rekla, ko je bio Željko – pitala je Goca.

– I ja sam se takođe svačega načitala i naslušala. Željko je bio muškarac. Pravi muškarac i u pravom smislu te reči. Željko je imao burnu mladost. On se nikada nije stideo da kaže to!

Pročitajte Imali su idealan brak, savršen odnos, a onda je ova žena stala između njih – Ona je Goci Tržan zagorčala život

– On je stajao iza svega onoga što je on bio i bio je jedan ostvareni muškarac. To što je on imao tu burnu mladost… Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: “Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu” – rekla je Ceca na “K1 televiziji”, a onda se dotakla Željkove dece:

Deca Željka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

– I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sva deca su dobra deca – otkrila je Ceca.

Iako ju je jedan od Željkovih sinova često prozivao po medijima, a ćerka optuživala da je većinu imovine prisvojila Veljku i Anastasiji, Ceca ne želi ništa ružno da kaže o deci svog supruga.

Deca Željka Ražnatovića su dobri ljudi

Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi. Kao što se vidi iz priloženog. Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka – rekla je Ceca.

Deca Željka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Folk diva je istakla da je u suprugu imala pravog prijatelja i da ju je naučio mnogim stvarima.

– Željko je bio pravi prijatelj. Kad ga imaš za prijatelja. Naučio me je tome da nikada materijalno ne može da ima veću vrednost od lojalnog prijatelja. Stalno mi je to govorio i rekao je: “Zapamti Cecko, kroz život ćeš shvatiti da ništa materijalno nema veličinu, težinu, vrednost…od onoga kada ti je teško i ako na jednoj šaci, izbrojiš bar dva lojalna prijatelja…pet ne možeš da imaš, to je retko, ali dva lojalna prijatelja, u muci su najveće bogatstvo – zaključila je Ceca.

AUTOR: SVET

IZVOR: Televizija K1

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM