Goca Tržan
Svet

July 20, 2022 13:37

By

Ne mogu da ga zadržavam razočaranje je veliko: Goca priznala da je rastanak neizbežan

Goca Tržan i Raša Novaković – borba za potomstvo i dalje traje

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku pevačica Goca Tržan ne krije činjenicu da sa svojim izabranikom Radomirom Novakovićem godinama vodi borbu za potomstvo, a budući da se ta želja pokazala teško ostvarivom razvod Goce i Raše često je tema o kojoj se u javnosti nagađa.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Razlika u godinama takođe je razlog ovih spekulacija, međutim Goca i Raša uspešno odolevaju iskušenjima i iznova dokazuju da je njihova ljubav jača od svega. Uspešnost vantelesne oplodnje primarni im je cilj te ne odustaju od svoje velike borbe. Ovaj skladni par ne osvrće se na negativne komentare, a kako pevačica tvrdi razlika u godinama ne može da naruši njihov odnos, piše “STORY!”

Nije me briga za druge ljude i predrasude. Ljudi koji znaju mene i Rašu znaju koliko smo kompaktni i kako dobro funkcionišemo. Prekratak je život da ga živiš u strahu od budućnosti… Ja želim da živim svoj život gas do daske, jer ne postoji budućnost, ni prošlost, postoji samo ovaj trenutak koji sada živimo – rekla je Goca jednom prilikom i dodala:

Pročitajte: Goca i Raša u problemu – Stalno nas startuju ribe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Ja živim najlepše godine u svom životu, čak i da sam razmišljala u onom trenutku kada smo se Raša i ja upoznali i da sam rekla: “Jednog dana će da se vidi ta razlika“, ne bih imala ovih najlepših 11 godina u svom životu. Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem… Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80.

Goca Tržan i Raša Novaković – Rastanak od odustajanja za potomstvo

Prelepa pevačica je nedavno za magazin “STORY otkrila da će vantelesnoj oplodnji pružiti novu šansu i da će ipak da se “rastane” od ideje da odustane budući da je o tome razmišljala.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Ja rekla, ja porekla. Znate, kad doživite bilo kakvo razočarenje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo – iskrena je bila Goca.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram Screenshot