Svet

July 19, 2022 14:00

By

Otkriveno kakav odnos Bajaga ima s decom nakon razvoda: Najbliži ga ne pitaju…

Bajagin razvod šokirao estradu 

Jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, Momčilo Bajagić Bajaga, godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

Pročitajte: Nakon priče o razvodu isplivala Bajagina najveća tajna – Ovoj pevačici je posvetio svoje najlepše pesme

Foto: ATA images

Bajagin razvod šokirao estradu – Pevač i supruga Emilija nisu zajedno od 2019?

Međutim, kao bomba u javnosti je odjeknula vest da se Bajaga razveo se od supruge Emilije a sada je otkriveno da se to desilo mnogo ranije.

– Ne znam tačan razlog zbog kog su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se se desilo u maju 2021. godine, kada je bilo poslednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak navodi sagovornik blizak muzičaru.

Pročitajte: Bajagin razvod šokirao javnost: Posle svih teških borbi i najlepše ljubavne priče, supruga Emilija rekla kraj

Foto: ATA images

Kantautor nije nipošto želeo da se ova vest proširi u medijima i na sve načine je hteo da sakrije da se razveo od žene, tvrdi ovaj izvor.

– On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe sa decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu sa Bajagom nakon razvoda – rekao je izvor za “Kurir”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images