Muž Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 16, 2024 17:00

By

Isplivale nove tvrdnje ko je zapravo kriv za razvod Dragane i Tonija: On je sve vreme punio glavu pevačici

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija intrigiraju javnost

Pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon dve decenije, a sada su se pojavili novi detalji razvoda Dragane i Tonija koji ne prestaju da iznenađuju. Naime, kako domaći mediji prenose, za njihov rastanak je kriv muškarac koji je Draganu uverio u to da joj je Toni neveran.

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija 

– Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni.

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija svet novine svet portal

Ata images

– Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi – rekao je izvor za “Skandal”.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Toni bio neveran supruzi, te da čak zna i ko su mu bile ljubavnice.

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Novi detalji razvoda Dragane i Tonija, Jovana tvrdi ali je Toni demantovao navode

– Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina.

Pročitajte Lepa Brena nije ćutala, sve je iskreno rekla – Njen sud o razvodima Dragane i Harisa će vas iznenaditi

– Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše, rekla je Jovana Jeremić.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images