Ćerka Petra Graša i Hane Huljić
Svet

July 15, 2022 12:00

By

Istina je: Tonči Huljić iskreno o braku ćerke i Petra Graša. Ta veza se završila, ljut sam…

Tonči Huljić s nestrpljenjem očekuje rođenje unuke a sad je progovorio o braku Petra i Hane

Pevač Petar Grašo i ćerka mužičara Tončija Huljića, Hana Huljić nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a par uskoro očekuje i prinovu. Njihova porodica će kroz dve nedelje postati brojnija za jednu devojčicu. Tonči s nestrpljenjem očekuje rođenje unuke i ne krije da mu ovolika medijska pompa ne odgovara.

Pročitajte: Brak na prvom ispitu – Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Tonči ističe da obožava da se šali na račun njega i Patra pa ističe:

– Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom – rekao je za RTL Exkluziv.

Pročitajte: Hana Huljić se oglasila prvi put nakon vesti da čeka bebu sa 14 godina starijim Petrom Grašom

Huljić je napravio parodiju apropo njihove porodične situacije, te je slikovito prikazao kako on i zet funkcionišu, govoreći da je pomalo ljut na njega zbog pretrpanog rasporeda.

– Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti – rekao je Huljić i otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Grašom:

– Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26 godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor – ispričao je.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot