Ćerka Petra Graša i Hane Huljić
Svet

May 3, 2022 21:00

By

Brak na prvom ispitu: Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

Brak Petra Graša i Hane Huljić u žiži javnost zbog pevačevih ranijih ubeđenja

Bliži se godina dana otkako je Petar Grašo odlučio da dve i po decenije dugu vezu sa Danijelom Martinović okonča i okrene se novoj izabranici Hani Huljić, sa kojom se u međuvremenu venčao i očekuje dete. Za proteklih 12 meseci o pomenutom trojcu svašta se pisalo, nagađalo, spekulisalo, izvrtala se istina, ipak činilo se da muzičara i njegovu izabranicu, koja je inače i ćerka njegovog dobrog prijatelja Tončija Huljića, ništa nije moglo rastaviti. Uzdignute glave išli su ka svom cilju, bez osvrtanja na priče koje su iz dana u dan punile novinske stupce. Brak Petra Graša uprkos medijskoj buri postao je izuzetno lep i skladan, a mnogi spekuišu da je to zato što je muzičar kraj lepe Hane našao ono što je dugi niz godina tražio.

Pročitajte: Petar Grašo progovorio o venčanju! NAPRAVILI SMO GREŠKU!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petar_graso_fp)

Sa Danijelom, naime, nije imao dece, niti je ikada spominjao proširenje porodice, ni takozvani “ludi kamen”, a budući da je kroz svega par meseci mišljenje na obe teme promenio, dolazi se do zaključka da je potajno priželjkivao sve što danas ima – ozakonjenu vezu i dete, a da je zarad mira u vezi podržavao ideju Martinovićeve. Pod uticajem bivše izabranice brak za Petra Graša nije imao mnogo smisla:

Brak kao instituciju izuzetno poštujem, kao i ljude koji cene ovu zajednicu. Međutim, meni ovog momenta čin stupanja u bračne vode ne znači previše, jer to nije neka vrsta svetinje koja nužno garantuje ljubav, sklad i sreću. Četrdeset posto brakova u svetu puca. Danijela i ja ne želimo da ozakonimo svoju vezu. Mislim da je to jedan kliše, fioka u koju svi nekako pokušavaju da nas uguraju – rekao je Grašo pa dodao:

Pročitajte: O ovome ni u ludilu nisam maštala: Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!

Smatram da je u današnje vreme puno važnije kako se osećaš, a ne da si rob koji zavisi od mišljenja drugih. Na pitanje o braku imam spremno kontrapitanje “da li je bolje da žena bude u braku u kojem je tuče muž”? Meni je bolje živeti nepečatiran u jednoj slobodnoj vezi. Ljubav se pokazuje obožavanjem, kuvanjem i putovanjima, a ne pečatom. Nisam rob tradicije i mislim da nisam zbog toga manje dobar čovek – pričao je prošle godine u ovo vreme muzičar, koji je upoznavši Hanu Huljić iz korena promenio svoj pogled na svet. Ne samo da je zaželeo brak, već i porodicu te nestrpljivo čeka rođenje ćerke, piše “STORY!”

Pročitajte: Da li to Petar Grašo žali za prošlim vremenima: Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom ženom

Otkako se pojavila vest da staje na ludi kamen i da će postati otac svi se pitaju kako je Grašo mogao da bude tako dvoličan, najpre prema sebi, a zatim i prema Danijeli i za dvadeset i četiri godine zajedničkog života joj nijednog momenta ne spomene da se ne slaže sa njenim stavom i otkrije joj svoje želje.

Uprkos tome što svi smatraju da muzičar prema pevačici nije ispao fer, te da je samo pitanje dana kada će ga stići karma, brak Petra Graša skladno funkcioniše. Sa Hanom, iako znatno mlađa, pronašao je zajednički jezik i nada se blistavoj budućnosti.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen