Brak Petra Graša i Danijele Martinović svet portal svet
Svet

April 10, 2024 18:15

By

Ljubav pronašao na drugoj adresi: Grašo ostavio suprugu, u porodici tuga i očajanje

Brak Petra Graša i Danijele Martinović nije opstao

Da brak Petra Graša i Danijele Martinović nije opstao i da već neko vreme ne funkcioniše odjeknulo je 2021. godine. Nakon više od dve decenije zajedničkog životastavili su tačku na svoju ljubav i zajednički život. Međutim, poznati pevač nije dugo samovao te je svoju sreću veoma brzo pronašao u romansi sa četrnaest godina mlađom partnerkom Hanom Huljić, ćerkom svog saradnika i dobrog prijatelja, tekstopisca i muzičara Tončija Huljića.

Brak Petra Graša i Danijele Martinović svet portal svet

Foto: Instagram

Brak Petra Graša i Danijele Martinović nije opstao posle 20 godina, pevač ljubav pronašao na drugoj adresi

Pevač i njegova mlađa partenerka vezu su započeli jeseni 2021. godine a i informacija da će postati roditelji ubrzo je došla. Srećne vesti je potvrdila i buduća mama, ali nije želela da otkriva puno detalja.

Pročitajte Imali su idealan brak, savršen odnos, a onda je ova žena stala između njih – Ona je Goci Tržan zagorčala život 

Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost – izjavila je tada Hana Huljić za “Jutarnji list”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Vest brak Petra Graša i Danijele Martinović okončan bila je glavna vest u regionu, te postoje razne spekulacije na ovu temu, no Martinovićka je prvi put prokomentarisala raskid za magazin “Gloria”, u kojem istakla da je veza sa Grašom “lepa prošlost”.

Pročitajte SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno – Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

– Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan – rekla je pevačica.

Brak Petra Graša i Danijele Martinović završio se a s njom smišljao imena za decu

S obzirom da je ovo goruća tema u regionu, osvrnuli smo se na prošlost kada je Danijela Martinovićotkrila kako su tokom zajedničkog života ona i Grašo smišljali imena dok su maštali o deci. Pevačica nikada nije krila kako ima želju da se ostvari u ulozi majke, a jednom prilikom je i otkrila i kako su nekada ona i Grašo smišljali imena…

Pročitajte Petar Grašo napustio Hanu i ćerku zbog poznate pevačice – Nije ih video više od mesec dana& 

– Imali smo nekoliko varijanti. Ako bude muško, biće Toni po Petrovom dedi, a ako bude devojčica, biće Luce. To je pravo dalmatinsko ime, a tako se zvala i moja baka. Imamo i opciju Alba, što na italijanskom znači ”zora”  -rekla je tada Danijela. Javnost tada nije mogla ni da nasluti da će se brak Petra Graša i Danijele Martinović okončati.

Ljubav Danijele Martinović i Graša

ATA images

Naime, Grašo i Danijela upoznali su se 1995. godine na takmičenju za hrvatsku pesmu “Evrovizije”, kada je pevačica imala 24 godine, a Petar tek 19 godina. Nakon dve godine prijateljstva započeli su vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Iako nikada nisu stali pred oltar, svoju ljubav su krunisali razumevanjem, poštovanjem i emocijama.

Pročitajte Danijela Martinović plače od sreće, ovaj trenutak je godinama čekala

Često su isticali kako se venčanjem ne opterećuju te da je od “papira” jača ljubav koja ih godinama povezuje.  Nakon nekog vremena koje je provela u tišini Danijela je o prekidu veze sa Grašom izjavila kako “uči leteti”, ali i da otvara novo životno poglavlje

Brak Petra Graša i Danijele Martinović svet portal svet

Ata images

 – Vrlo neobično iskustvo, učim leteti. Sloboda je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna – izjavila je Danijela.

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama 

Veoma je interesantna činjenica kako je prvom susretu Petra i Danijele doprinela pesma “Nostalgija” s kojom je Danijela tada i pobedila na takmičenju za pesmu “Evrovizije”, a koju je za nju  priredio bračni par Huljić, sada već Grašini budući tast i tašta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsećamo, brak Petra Graše i Danijele Martinović završio se posle 24 godine zajedničkog života.  

Poznati pevač u srećnom je braku sa Hanom, Tončijevom ćerkom i sve vreme uspešnoj odolevaju raznim spekulacijama o njihovoj ljubavi…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images