Trudnoća Hane Huljić svet portal svet
konačno

November 12, 2022 10:00

By

Zaljubljeni kao prvog dana: Petar Grašo i Hana Huljić zagrljeni pozirali fotoreporterima, otkrili istinu o braku FOTO

Koncert Petra Graša uveličila je njegova supruga

Sinoć u Beogradu veliki solistički koncert održao je Petar Grašo i time zaokružio i više nego uspešnu koncertnu turneju. Tokom nešto više od dva sata spektakla koji je pripremio za ljubitelje njegove muzike, podršku iz prvog reda pružala mu je supruga Hana Huljić.

Pročitajte: Petar Grašo prvi put o Hani, ćerki i odnosu sa Tončijem – Tast mi je zamerio

Koncert Petra Graša

Foto: Ata images

Iako su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja devojčice Albe, Hana ovaj događaj nije mogla da propusti te je ćerku ostavila u sigurnim rukama dok je ona uživala slušajući supruga kako peva njegove najveće hitove u glas sa prepunom Štark arenom. Pre samog spektakla Petar se obratio prisutnim novinarima, a društvo mu je pravila upravo Huljićeva ćerka, što je slobodno se može reći, presedan s obzirom da ne vole zajedno u medijima da se eksponiraju.

– Mnogo mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al’ on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam – kazao je Grašo okupljenim pripadnicima sedme sile pred izlazak na binu.

Pročitajte: Hrvatski Megan i Hari – Porodila se Hana, Petar Grašo postao tata. Oduševiće vas ime deteta

Koncert Petra Graša

Foto: Ata images

Grašo i Hana uživaju u svojoj ljubavi i ne obaziru se na brojne spekulacije koje se provlače po regionalnim medijima, njihov odnos je stabilan i harmoničan, što su sinoć i dokazali.

Koncert Petra Graša ispunio je očekivanja svih posetilaca, a pevač će ovo veče pamtiti do kraja života.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images