Supruga Petra Graša
Svet

September 1, 2022 09:00

By

Pretpostavke su se obistinile: Petar Grašo napustio porodični dom, Hana i beba ostavljene

Muzičar Petar Grašo i Hana Huljić venčali su se u februaru ove godine u Splitu, a pre nešto više od mesec dana postali su roditelji devojčice Albe. Iako se trude da svoj privatni život zadrže za sebe, interesovanje javnosti ne jenjava.

Pročitajte: Petar Grašo progovorio o supruzi Hani i otkrio zašto je ona Danijelina sušta suprotnost

Foto: Ata Images

Sada je pevač za hrvatske medije otvorio dušu te otkrio kako se snašao u novim životnim ulogama oca i supruga, a priznao je i da zbog gustog rasporeda koncerata tokom čitavog leta, ne stiže da sa porodicom provede onoliko vremena koliko bi želeo. Na pitanje kako sve postiže i da li ga pretrpan raspored iscrpljuje, rekao je:

– Menjanje gradova, broj kilometara i sve ono što moraš proći da bi se popeo na binu zna biti jako iscrpljujuće. Hvala Bogu, imam dovoljno vremena da se mogu oporaviti na mestima gde se osećam dobro, a to su uvek moja kuća, more, prijatelji i ribolov. Koliko god bio umoran, kada izađem na binu i vidim ljude ispred sebe, nov sam i uživam u svakom minutu – ispričao je Grašo koji slobodnog vremena ima jako malo, ali se trudi da svaki trenutak provede u porodičnoj atmosferi:

Pročitajte: Karma je čudo – Petar Grašo OSTAVIO Hanu na dan izlaska bebe iz porodilišta – Pogledajte prve fotografije slomljene mlade mame s bebom

Petar Grašo progovorio o Hani

Foto: Instagram Screenshot

– Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja.

Pročitajte: Istina je – Tonči Huljić iskreno o braku ćerke i Petra Graša. Ta veza se završila, ljut sam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Regionalna zvezda kao što je Petar Grašo neprestano je pod lupom javnosti posebno nakon venčanja i dolaska bebe, a kako se nosi sa pritiskom popularnosti i da li nakon svega poželi anonimnost, pevač je rekao za hrvatski “Story”:

– Anonimnost je kategorija s kojom sam se pozdravio pre 25 godina kada sam uzeo mikrofon u ruke. Naučiš živeti sa činjenicom da te svi znaju dok šetaš ili barem misle da te znaju. Ne smeta mi to, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu podeliti nešto što ih vezuje uz moju muziku. Volim ljude i nikad nisam imao nijedno loše iskustvo. Hana je takođe odrasla u porodici koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je ogromno, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živeti što je moguće dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života su javni i vezani za medije i puno ljudi, ovu poslednju četvrtinu čuvam za sebe i ne delim je sa svakim – preneo je srpski portalStory!”

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY / Story.hr

FOTO: Instagram Screenshot