Sestra Bojane Janković svet portal svet
Svet

April 24, 2024 10:33

By

Oglasila se sestra preminule voditeljke nakon što je Dušica Jakovljević objavila prepisku sa Bojanom (foto)

Sestra Bojane Janković emotivno reagovala na pisanje o Boki

Dušica Jakovljević sinoć se na svom Instagram profilu oglasila emotivnom porukom koju je posvetila preminuloj voditeljki, a svojoj prijateljici Bojani Janković. Ona uz to objavila i poslednju prepisku s njom, a na njene objave reagovala je i sestra Bojane Janković za koju će njena bliznakinja, kako je sama rekla, zauvek biti živa.

Sestra Bojane Janković svet portal svet

Ata images

– Petak… Brate, nisam ovako zamišljala to viđanje u petak… Znala sam da ćemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge… Jer je sa tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama kojima si bila deo života čak i kada… a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i ne znajući, morali…

Pročitajte Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda – Smatra je predivnom

– Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše nosila bol sa šljokicama. I sada, kao da te čujem da kažeš: “Ajde bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo“… ali to nije morao da bude taj dan…  Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način.

Sestra Bojane Janković svet portal svet

Instagral

I da znaš, stalno citiram u šali ono što si u šali govorila, da ćeš jednom reći… izvinite na izrazu, “k* dragi gledaoci”, i da ćeš tako završiti emisiju… I kao da si nam svima baš to sada, onako nasmejanih očiju, rekla…

Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju.

Ali previše… previše rano da bismo to ikada mogli da prihvatimo…

Sestra Bojane Janković reagovala na Dušičinu objavu

Ivana Nikolić, sestra Bojane Janković emotivno je reagovala na sve ono što je Dušica napisala, pa joj je odgovorila uz emotikon srca i reči koje lome srce:

– Volim(o) te – napisala je Ivana.

Sestra Bojane Janković svet portal svet

Instagram

Ivana se ranije, na svom Instagram profilu potresnim rečima obratila svojoj preminuloj sestri uz njihovu zajedničku fotografiju.

– Oduvek i zauvek, Ika Boka. Živećeš i dalje, srce moje, u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek… Nas dve to znamo – napisala je Ivana.

Sestra Bojane Janković svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM