Prvi muž Danijele Martinović svet novine svet portal
Svet

January 10, 2024 15:45

By

Iznenadićete se: Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO

Prvi muž Danijele Martinović pre Graša bio je on

Prvi muž Danijele Martinović bio je popularni muzičar a ovaj detalj malo ko zna… Snimak na kojoj Danijela Martinović i Marko Perković Thompson zajedno nastupaju ponovno je postao aktuelan te je sve podsetio na najčudniju romansu na hrvatskoj estradi ikada. Ako ste nekako to i zaboravilio, dopustite da vam osvežimo pamćenje – njih su, kako navode hrvatski mediji bili u tajnom braku.

Prvi muž Danijele Martinović bio je ON

Njihova priča počela je veoma spontano a venčali su se 1995. godine. Prvi muž Danijele Martinović u njenom životu zadržao se samo tri godine…

Pročitajte Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom

Trebalo je da prođe još sedam godina da se brak i crkveno poništi. Danijela je nakon Thomspona pronašla novu ljubav, pevača Petra Graša s kojim je provela 24 godine u braku i sa kojim se i ova priča završila burno i nesrećno. Snimak Danijele i Thompsona javnost ni dan-danas ne zaboravlja a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Prvi muž Danijele Martinović u njenom životu bio je kratko za razlku od Graša

Podsećanja radi, ljubav Danijele Martinović i Petra Graše završila se ne tako davno i to nakon 24 godine. Priča o njihovom raskidu još odzvanja domaćom javnošću iako je slavni hrvatski pevač sad već neki period u braku sa Hanom Huljić s kojom je dobio i ćerkicu Albu.

Pročitajte EMOTIVNO – Danijela Martinović konačno progovorila o svadbi bivšeg muža i Hane Huljić

Petar i Danijela dugo su bili u ljubavi te je zbog toga njihov razlaz ostavio veliki šok, verovatno tim pre što je praktično odmah nakon te vesti Petar najavio ženidbu sa ćerkom Tončija Huljića. Danijela se nije oglašavala otkako je raskinula s Grašom, ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala svoju odluku da se pored pevanja okuša i kao književnica a između redova onoga što je govorila neki su protumačili i da Graši šalje određenu poruku.

ljubav Petra Graša i Danijele

ATA images

– Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja – navela je splitska umetnica i rekla da danas više nije tako.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images