Novi dečko Danijele Martinović
Svet

29 Januara, 2023 17:30

Ostavio je i ubrzo oženio drugu, Petar Grašo otkrio u kakvim je danas odnosima sa Danijelom Martinović

Odnos Petra Graša i Danijele Martinović posle raskida ostao je misterija za javnost

Njihova ljubav bila je ideal mnogim mladim parovima, Petar Grašo i Danijela Martinović važili su za jedan od najskladnijih parova na regionalnoj javnoj sceni do pre dve godine. Tada je poput praska odjeknula vest da su na ljubav dugu dve i po decenije rešili da stave tačku i da svako krene svojim putem. O razlozima raskida nikada nisu hteli javno da govore.

Pročitajte: Petar Grašo brak doveo u pitanje – Švrljao sa mužem svoje prijateljice, ona završila na psihijatriji

Odnos Petra Graša i Danijele Martinović

Foto: Ata Images

Ono što je sve ljude više zapanjilo od razlaza popularnih pevača jeste Petrova nova ljubav koja je usledila veoma brzo nakon raskida sa Danijelom. Hrvatski mediji su sredinom 2021. godine preneli da Grašo ljubi 15 godina mlađu koleginicu i ćerku njegovog najbližeg poslovnog saradnika, Tončija Huljića, Hanu. Iako dugo nisu želeli da potvrde romansu, vesti o njihovoj vezi su se samo smenjivale pa je tako svega nekoliko meseci kasnije Huljićeva ostala u blagoslovenom stanju.

U februaru prethodne godine zavetovali su se na večnu ljubav u Splitu, da bi nekoliko meseci kasnije na svet stigla ćerka Alba, koja je ukrala srca čitave porodice. U svim tim medijskim natpisima, retko ko se pitao kako je sve to vreme bilo Grašovoj bivšoj izabranici u danima Petrove sreće. Danijela dostojanstveno nikada nije želela da govori o Petru i Hani, a sada je pevač konačno otkrio kakav je odnos Petra Graša i Danijele Martinović nakon raskida.

Pročitajte: Više me niko ne zlostavlja – Ranjena duša Danijele Martinović konačno progovorila o Grašu

Odnos Petra Graša i Danijele Martinović

Foto: Tamara Roksandić

– Ja nisam ni sa kim u svađi. Uvek smo mi u dobrim odnosima – kazao je Grašo.

Porodica Grašo vredno radi na pripremama povodom krštenja malene Albe koje će upriličiti 19. februara ove godine, na prvu godišnjicu braka. Detalje ne žele da iznose u javnost, a kako je muzičar otkrio sve iz njihove porodice odmah procuri u medije:

– Anonimno i stabilno. Pre četiri dana smo dogovorili preliminarni termin, a pre tri je već izašlo u medijima. Ne znamo kako sve to skupa zaštititi. Neće biti velike svadbe – rekao je Petar za hrvatski magazin Story.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: net.hr

FOTO: Ata images