Brak Petra Graša
Svet

December 9, 2022 13:00

By

Petar Grašo brak doveo u pitanje: Švrljao sa mužem svoje prijateljice, ona završila na psihijatriji?

Brak Petra Graša na stabilnim je nogama, jedan trač pre par godina mogao je mnogo toga pokvariti 

Viktorija Rađa, bivša manekenka i misica, progovorila je o tračevima koji su kružili još pre 15 godina o njenom suprugu i pevaču Petru Graši. Tada se, naime, šuškalo da su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo (46) više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica i košarkaš čekali drugo dete.

Pročitajte: Petar Grašo i Hana Huljić zagrljeni pozirali fotoreporterima, otkrili istinu o braku FOTO

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić

Foto: Ata images

– Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno – priznala je uz smeh u podcastu Dorijana Klarića “Ajmo iskreno”.

– Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha – ispričala je Viktorija i priznala da joj je njen ginekolog rekao da joj je vodenjak pukao baš od smeha, piše Blic.

Pročitajte: Petar Grašo prvi put o Hani, ćerki i odnosu sa Tončijem – Tast mi je zamerio

Dva dana nakon porođaja, kaže, stajala je na prozoru i gledala fotoreportere.

– A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći – isporučala je Viktorija.

Pročitajte: Pretpostavke su se obistinile – Petar Grašo napustio porodični dom, Hana i beba ostavljene

Viktorija je 1995. postala mis Dalmacije, a iste te godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Venčali su se 2001. godine na brodu u jednom zalivu kod Korčule, a zajedno imaju sinove Roka i Niku. Osim toga, Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram