Novi dečko Danijele Martinović
Svet

22 марта, 2022 22:00

„O ovome ni u ludilu nisam maštala“: Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!

Šarmantna pevačica Danijela Martinović nakon venčanja svog bivšeg supruga Petra Graša i nove izabranice Hane Huljić nije se oglašavala za medije, ali je sada odlučila da istake u kakvim su odnosima ostali, bez pompe.

– Ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju – rekla je lepa plavuša za Gloriu hr. , a potom dodala:

Pročitajte: Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu! A sada sa drugom čeka bebu!

– Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima. Neophodno je slušati svoj unutrašnji glas jer tada nema lošeg scenarija ni za koga. U dubinama je mir koji je uvek prisutan bez obzira šta se na površini događa, a ta dubina zajednička je svima i ona puno bolje od nas samih zna šta je najbolje za sve. Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala – istakla je pevačica.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: „Dva puta sam umrla, ničega se ne sećam“: Maja Nikolić otkrila koju tragediju nikada neće zaboraviti!

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images