Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

April 8, 2024 22:00

By

Bol više nije mogla da podnese: Ceca smanjila grudi, a onda otišla na još jednu OPERACIJU

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović na trenutak sve zabrinulo

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović je dobro, budući da je u prethodnom periodu umela da zabrine sve oko sebe. Ipak, njen svaki problem je rešen vrlo brzo, stručnim delovanjem i bez velikih komplikacija. Pevačica je svojevremeno progovorila o situaciji s kojom se nosi, a zbog koje je morala da obavi čak i estetski zahvat. Naime, bol u kičmi bio je nesnosan, a sve zbog veličine grudi koje je morala da koriguje.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet

Photo: M.M./ATAImages

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović više nije ugroženo, rešila sve što je mogla 

Budući da razlika nije bila prevelika, kada je pre izvesnog vremena Ceca otputovala u Tursku, mediji su poverovali da je pristala na još jednu korekciju, a sve zbog toga što ne može da umanji bolove. Povod njenog tadašnjeg odlaska u Istanbul, međutim, bio je potpuno drugačiji.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Pevačica je uklanjala višak sa stomaka, a snimke odlaska u bolnicu i pripreme podelila je sa publikom.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet

Photo: M.M./ATAImages

Kada je rešila problem kičme i viška u stomaku koji joj je smetao, okrenula se zdravoj ishrani i treninzima koji su urodili plodom te izgleda kao kada je bila devojka. Ceca je spremna da peva po snegu i kiši, najvećoj vrućini, ali i vrtoglavim potpeticama koje zasigurno nisu dobre za njenu kičmu niti stopala.

Pročitajte Ceca Ražnatović se oglasila povodom vesti o Anastasijinoj trudnoći, evo šta kaže buduća baba

Tokom poslednjeg gostovanja zbog nesnosnog bola morala je čak da zatraži stolicu da sedne, otkazivanje nastupa nije dolazilo u obzir pisao je Story.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet

Photo: M.M./ATAImages

– Valjda sam opteretila stopala, stalno sam na desetki, dvanaestici. Prvi put za 35 godina karijere zatražila sam stolicu na bini, jer taj bol u članku više nisam mogla da podnesem. Šta sve mi žene moramo da trpimo – kazala je folk zvezda koja je ranije umela i da se izuje na sceni, što publici nije smetalo. Zdravstveno stanje Cece Ražnatović po prvi put je zabrinulo sve.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović sada je zadovoljavajuće, folk diva skinula kilograme 

– Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno – otkrila nam je ona.

Izgled Cece Ražnatović svet portal svet

ATA images

– Jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović svet portal svet

ATA images

Pored ishrane koju je korigovala, Ceca je veoma aktivna i u teretani.

– Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam- ispričala je za Telegraf.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić