Služavka Dragane Mirković svet portal svet
Svet

March 29, 2024 22:00

By

Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca: Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

Služavka Dragane Mirković otkrila je ranije da je folk diva predivna

Služavka Dragane Mirković, koja je dugi niz godina bila njena desna ruka, tvrdila je za SVET ranije da se Dragana Mirković ništa nije promenila od dana kada je upoznala.

Služavka Dragane Mirković svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Služavka Dragane Mirković – Ima sve a čvrsto stoji na zemlji

– Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumeva.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

– Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu kupila je auto, gledala je  moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila. – rekla je služavka Dragane Mirković za SVET.

Služavka Dragane Mirković svet portal svet

M.M./ATAImages

Kućna pomoćnica Dragane Mirković otkiva njeno omljeno jelo

– Pošto je kuća ogromna, naravno da nisam mogla za dan sve da sredim, ali ona je sve to razumela i uvek mi je govorila da pravim pauzu i odmaram se.

Pročitajte U porodici Dragane Mirković više ništa nije isto – Oglasio se njen sin sa rečima koje su sve rasplakale

– Posle sam bila zadužena za kuhinju jer sam specijalista za mnoge stvari. Ne znam da li znate ali Gagino omiljeno jelo je pasulj, uvek ga je sa oduševljenjem jela i to iz šerpe. Inače nije neki ljubitelj stranih kuhinja, najviše uživa u srpskoj hrani.

Služavka Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

– Nikad nije posebno volela modernu hranu, znam da smo se svi smejalli kad kaže: ‘Od raznih mućkalica i morskih plodova ne mogu da se najedem kao čovek!‘ Bila je dobra gazdarica, ali i još bolji domaćin. Sećam se da sam jednom spremala devet različitih vrsta jela, jer je želal da ugodi svim prijateljima.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanost – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

– Ne radim već nekoliko godina kod nje, razlog ne bih otkrivala, ali to je jedna zaista posebna žena – pričala je žena iz posluge prelepog dvorca u Beču za Svet.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images