Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal
Svet

April 28, 2024 19:30

By

Isplivala istina: Zbog ovog zavodnika milionera, Goca i Maja su završile na sudu

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan i dalje traje

Nakon dugodišnjeg prepucavanja, pevačica Goca Tržan odlučila je da tuži Maju Nikolić i time je medijski rat dobio epilog na sudu.

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal

Ata images

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan traje, pevačica otkrila detalje

Pevačica Maja Nikolić isprozivala je svojevremeno koleginicu Gocu Tržan, za koju je izjavila da je ljubomorna na nju zbog profesionalnih uspeha, ali i ljubavnog života. Kako je izjavila, Goca je ranije želela da bude sa muškarcem sa kojim je ona bila.

“Takođe, mrzi me i zbog toga što je svojevremeno čekala tri godine da raskinem svoju vezu s jednim muškarcem čije ime se vrti po novinama svakodnevno, jer je trenutno vezan za “Zadrugu”, a nije u “Zadruzi”, non-stop ga tamo pominju”, rekla je Maja za Pink.rs, a svi su zaključili da se radi o Aci Buliću.

Pročitajte Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik – O poznatom paru nisu štedeli reči, spomenuli i Lunu

Nakon tih optužbi, oglasio se i Aca Bulić, te odlučio je da stavi tačku na sve priče.

“Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama”, bilo je sve što je Bulić poručio za Pink.rs.

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal

ata images

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan eskalirala je, a zbog niza optužbi i neistina koje je iznela na njen račun, Goca je odlučila da tuži Maju i to je u emisjji kod Ognjena Amidžića javno rekla:

“Sve je prelilo čašu, ona je stvarno preterala sa rečnikom, zaista je preterala…ona je mene optužila za nešto što sam ja navodno uradila pre sedam, osam godina, što takođe nije tačno”, rekla je pevačica.

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan svet novine svet portal

Rajko Ristić

Međutim, pevačica je sada otkrila da situacija ne može da dobije epilog jer njena suparnica “beži od suda”. Kako je rekla, njihovo suočavanje pred pravosudnim organima se još nije desilo.

Pročitajte Novi rat na estradi na pomolu – Maja Nikolić brutalno isprozivala Aleksandru Radović, ovo neće izaći na dobro

“Još uvek nije prošlo ročište. Međutim, čekam da je na’vataju, jer ne može sudija da je pronađe, da joj pošalje poziv za ročište”, istakla je Goca.

“Sa mnom je teško svađati se jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. Od Maje sam svašta nešto doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi”, izjavila je Goca Tržan za “Skandal”.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić