Koleginice Ane Nikolić
šokantno

September 24, 2022 16:15

By

Novi rat na estradi na pomolu: Maja Nikolić brutalno isprozivala Aleksandru Radović, ovo neće izaći na dobro

Maja Nikolić o Aleksandri Radović otkrila nepoznate detalje

Pevačica Maja Nikolić za novi “Svet” otkrila je do sada nepoznate detalje iz svoje karijere. Ili, naizgled zaboravljene. Poznata po svom britkom jeziku i da nikome ne ćuti, Maja je tu osobinu pokazala i u ovom intervjuu gde se dotakla početka karijere svoje koleginice, Aleksandre Radović.

Pročitajte: Dva puta sam umrla, ničega se ne sećam – Maja Nikolić otkrila koju tragediju nikada neće zaboraviti!

Maja Nikolić o Aleksandri Radović

ATA/IMAGES

Naime, Maja se osvrnula na trenutno stanje na estradi, prokomentarisavši da je ona najbolja i najlepša pevačica na Balkanu:

Ja sam najbolja i najlepša pevačica na Balkanu. Mislim pogotovo u Srbiji, nije teško biti naj kao što sam ja jer ja imam i 26 prvih nagrada, raspon glasa tri oktave i četiri tona. Mogu i narodnjacima da stanem na crtu. Pevam i folk i izvornu muziku. Snimila sam duete sa Tozovcem i Luisom, a od Staniše Stošića sam učila pevanje. Danas imate 200 instant starleta, koje se samo kriju iza tog zanimanja, a znamo da su eltine dame. Kažu da su sad pevačice prostitutke, a to nije tačno. Poenta je samo da su prostitutke počele da pevaju.

– Na estradi mogu da pohvalim Ivanu Peters, Jelenu Tomašević i Mariju Šerifović. Da, i Aleksandra Radović je odličan pevač, ali je počela kao moj prateći vokal, ne znam što se nervira kada to pričaju. Volim njene pesme, ali njeni počeci se vezuju sa rad sa mnom na splavovima i u klubovima. A moji počeci su bili sa Kornelijem Kovačem, Grajom i Majom Odžaklijevskom.

Pročitajte: Aleksandra Radović na meti tviteraša – Prvo izmiri račun kod frizera

Maja Nikolić o Aleksandri Radović

Foto: Instagram

Maja Nikolić o Aleksandri Radović ima samo reči hvale, što se ne bi reklo za Radovićevu. Naime, Aleksandri nikada nije prijalo povezivanje sa Majom te verujemo da na ove Nikolićkine reči neće ostati imuna.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić