Goca Tržan tuži Maju Nikolić svet portal svet tabloid
Svet

November 25, 2023 17:00

By

Sada je stvarno dosta…Goca otkrila razloge zbog kojih tuži Maju Nikolić

Goca Tržan tuži Maju Nikolić zbog izrečenih neistina

U emisiji “Ami G show”, nedavno je gostovala pevačica Goca Tržan, a voditelj Ognjen je iskoristio priliku da joj postavi nekoliko pitanja, pa se provuklo i pitanje vezano za Maju Nikolić. Voditelj je istakao da je Maja Nikolić često spominje i da ga zanima u čemu je tajna njihove povezanosti.

Goca Tržan tuži Maju Nikolić svet portal svet tabloid

ATA images

Goca Tržan tuži Maju Nikolić zbog klevete

“Hoću da se zahvalim na načinu na koji priča o meni jer to ništa zapravo ne govori o meni, uglavnom govori o njoj. Ja zaista ne razumem čemu taj način…Gledala sam skoro negde na Instagramu, jedan čovek je rekao: Ako imaš problem sa mnom, a ne pozoveš me ili nemaš moj broj telefonski da ga raščistiš, onda nemaš problem sa mnom. Tako da ja sam iz nekog sentimenta vezanog za neka stara vremena, …Advokat mi je već do sada 100 puta rekao da treba da je tužim, ali ja sam mislila Maja je to, ona to tako ume pa se zaludi…međutim sada je stvarno dosta jer iz istog razloga iz kojeg ja nju nisam htela da tužim jer je majka i baš zato što sam i ja majka jedne devojčice i hoću da joj pokažem da u životu ne treba dozvoli da bilo ko na nju baca drvlje i kamenje bez ikakvog razloga, sada je i moj advokat podneo tužbu…tako da Maki,…vidimo se” – rekla je Goca.

Da Goca Tržan tuži Maju Nikolić je istina, a u studiju je nastao muk kada je pevačica to ponovila, a voditelj je upitao šta je to što je prelilo čašu kada se odlučila za taj drastični korak na šta je ona odgovorila da je sve prelilo čašu jer smatra da je Maja preterala sa rečnikom i optužbama.

Goca Tržan tuži Maju Nikolić svet portal svet tabloid

ata images

Pročitajte Menjaj terapiju i začepi gubicu… Goca Tržan žestoko odbrusila Maji Nikolić, sve ukazuje na haos

“Sve je prelilo čašu, ona je stvarno preterala sa rečnikom, zaista je preterala…ona je mene optužila za nešto što sam ja navodno uradila pre sedam, osam godina, što takođe nije tačno. Ja nikada nisam izgovorila bilo kakvu ružnu stvar vezanu za nju niti za njenu muziku. I dan danas mislim da je ta pesma o kojoj ona priča lepa pesma, bez obzira na sve. Ne zanima me, idemo dalje” – izjavila je Goca prilikom gostovanja u emisiji.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images