Zdravlje Đine Džinović svet novine svet portal
Svet

May 11, 2024 10:15

By

Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć: Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

Zdravlje Đine Džinović zabrinulo je mnoge nakon njene objave

Od kada su pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se nakon više od dve decenije ljubavi razvedu, njihovi životi, ali i životi njihove dece su postali veoma praćeni od strane javnosti.

Zdravlje Đine Džinović svet novine svet portal

Ata images

Zdravlje Đine Džinović bilo narušeno zbog pada imuniteta

Iako su se uvek trudili da privatnost svoje dece drže strogo u tajnosti, to se u poslednje vreme drastično promenilo, posebno od trenutka kada je njihova ćerka Đina odlučila da svoju svakodnevnicu deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, Đina Džinović veoma je aktivna na mrežama gde gotovo svakodnevno obaveštava svoje pratioce o dešavanjima.

Pročitajte Ove reči nijedna ćerka ne bi oprostila ocu – Milan Štrljić otkrio zašto nije blizak s Ivom

Đina je na svom Insatgram storiju pokazala kako provodi svoje popodne i na trenutak je zabrinula sve svoje pratioce kada se oglasila iz luksuzne vile na Senjaku i pokazala da je završila na infuziji, kao i da je dobro zbrinuta.

Zdravlje Đine Džinović svet novine svet portal

Instagram printscreen

S obzirom da je ćerka poznatog pevača i kreatorke veoma popularna među mlađim generacijama i da ima dosta pratilaca na mrežama, zdravlje Đine Džinović zabrinulo je mnoge, pa su se komentari podrške samo nizali.

Pročitajte Haris i Melina nemi od bola – Mezimica Đina hitno hospitalizovana, lekari daju sve od sebe

Međutim, izgleda da je u pitanju bio samo pad imuniteta zbog stresa, te njen otac Haris sa kojim Đina živi nema razloga za paniku.

Zdravlje Đine Džinović svet novine svet portal

Foto: Instagram

I dok je Đina više komunikativna i voli eksponiranje, Kan je njena sušta suprotnost i izbegava da se pojavljuje previše u javnosti. Poznato je da su deca Harisa i Meline odrasla u luksuzu, a kako je proteklo njihovo vaspitavanje u tinejdžerskom periodu Melina Džinović je svojevremeno ispričala za Story:

“Ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram